2777
2789
عنوان

یه فامیلی داریم

240 بازدید | 8 پست

خاله شوهرم وقتی منو میبینه همش فیس وچس دختراش رومیکنه که سرکارن میخان خونه بخرن حقوق بگیرن تاوقتی بچه نداشتم بهم میگفت انشااله بچه دارشدنت حالا که پسری اوردم دیگه نمیدونه چی بگه میگه انشاااله منزل مبارکیت بیایم همش خلاصه درحال تیکه پرونیه اصلا اهل جواب دادنم نیستم ولی میام خونه همش حرص میخورم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گلم حرص نخور به خاطر ۴ دونه حرف یکی دو بار ی طوری رفتار کن که انگار اصلا حرف نمیزنه دیگه نمیگه.

والا دایی و دختر دایی منم همینن ی بار دختر داییم تیکه انداخت بهم منم جوری جواب دادم که تا الان الانشم دیگه تکرار نکرده 

ولی جواب داییم رو هیچ وقت نمیدم چون بزرگتره و احترامش واجبه.

البته داییم هیچ وقت به من تیکه نمیندازه به مامانم میندازه.

خودش و دخترش حسودن خیلی چون وضع ما از اونا بهتره.

و خونه و.. مون خوبه.

منم میگم خدا به اونا هم بده تا حسودی نکنن به دیگران

خسته تر از خسته تر از خسته ام قفل ترین مغز جهان در من است...!

به کتفت بگیر

چه حالی داری خواهر

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
توام بگو ایشالا مراسم چهلمت 🐕🐕😂😂

یا موس ابن جعفر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بیزارم از دین شما ….نفرین به آیین شما…..به وعده بهشت زمین را برای زمینیان جهنم کرده اند ….توی کشور اسلامی زندگی میکنیم ولی حسرت کشورای کافر رو میخوریم …گاه عبادت خداوند یعنی …دست پیری را گرفتن …تکه نانی به گرسنه ای دادن …شاد کردن دله غمگینی …نبردن عابروی مؤمنی …انسانیت مذهب خداست