2777
2789
عنوان

غرور؟

72 بازدید | 7 پست

اقا ببینین ۳ نفر ادمن ک فکر میکنن خیلی شاخن و خیلی خفنن دیگه و خب اره پولدارن وضعشون خیلی ب مراتب بهتر از منه بعد ب من با حقارت نگاه میکنن !

مسخره ام میکنن و خیلی راحت جلو روم توهین میکنن 

و فکر میکنن خیلی باحالن منم بهش گفتم خوشم نمیاد و محل نذاشتم اما بازم ناراحتم !

چیکار کنم؟

بی تفاوتی

بی محلی

❣︵من از دوتا چیز متنفرم.                                               یکی اعتماد به نفس نداشتن آدمای لایق،فهمیده و باهوش.                                                             دومی اعتماد به نفس نفرت انگیزه احمق ها                و متوهم ها︵❣                                                   ❝ آه از غمی که تازه شود با غمی دگر❞                     #ایرانم_دوباره_تسلیت💔                                                          🇮🇷⁩                                         ❥❥تلخیِ صبح ۱۳ دی ۹۸ هر روز صبح تکرار میشه.                                                 ↺💔↻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول شخصیت نمیاره. 

پول شخصیت نمیاره. 

پول شخصیت نمیاره. 

یک صفحه بنویسید، قطعا دیگه یادتون نمیره و توقع شعور از اون افراد رو نخواهید داشت و در نتیجه ناراحتم نمیشید.

صدای آب اندوهگین به گوش می‌رسد، بحران آب را جدی بگیریم.
اخه حرصم میگیره فکر میکنن خیلی خوبن دیگه

بزار هر جور دوست دارن فک کنن

مگه مهمه

❣︵من از دوتا چیز متنفرم.                                               یکی اعتماد به نفس نداشتن آدمای لایق،فهمیده و باهوش.                                                             دومی اعتماد به نفس نفرت انگیزه احمق ها                و متوهم ها︵❣                                                   ❝ آه از غمی که تازه شود با غمی دگر❞                     #ایرانم_دوباره_تسلیت💔                                                          🇮🇷⁩                                         ❥❥تلخیِ صبح ۱۳ دی ۹۸ هر روز صبح تکرار میشه.                                                 ↺💔↻