2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله شدیدا خونواده خوبی هم ندارم همشون بهم تیکه میندازن منم از یه سال بعد عروسی افسردگی گرفتم 

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
بله شدیدا خونواده خوبی هم ندارم همشون بهم تیکه میندازن منم از یه سال بعد عروسی افسردگی گرفتم 

منم همینطور نه خانواده خودم خوبن نه خانواده همسرم همسرم یه پله ازونا بهتره ولی دلم بهش گرم نیس

منم همینطور نه خانواده خودم خوبن نه خانواده همسرم همسرم یه پله ازونا بهتره ولی دلم بهش گرم نیس

منم خونواده ی همسرمم که کلا اعتنا نمیکنن بهم حتی یه سال هم نری خونشون دعوت نمیکنن یا زنگ نمیزنن مریض شدم یه مدت هیشکی نبود به دادم برسه دیشب کلی گریه کردم یه روز بعد مدت ها رفتم خونه ی مامانم خواهرام فقط به من تیکه میندازن البته دیگه اسمشونو نمیشه خواهر گذاشت شوهرمم همه چیو میدونه حتی اینکه چقد از خونواده ی خودم و اون بدم میاد ولی کاری هم برای خوشحالیم نمیکنه

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین