2777
2789
عنوان

مخارج🥱🥱

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 80 پست
ینی مثلا به جز برنج و گوشت بهتون ماهی هشت تومن میده؟

هزینه خوردو و خوراکمونون میشه تقریبا ۱۰ تومن .پولی ک ب خودم میده جداس .یکم پرخور تشریف دارن بعضی وقتا هم خرجمون میره بالا😐ماهی ۱۸هم فقط قسط و کرایه میدیم

ما دو نفریم و هر دو شاغل. جیب منو و همسرم تفاوتی نداره. چیزی لازم میشه و همسرم سر راهش بتونه بخره، اون تهیه میکنه، سر راه من باشه من خرید میکنم. آخر سر هم هرچی داریم رو میزاریم وسط و باهاش برنامه میریزیم برای زندگیمون...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجرد  پول تو جیبی پدر فقط پس انداز میشه  پول تو جیبی رلم اونم‌کلا پس انداز میکنم دو پنصد ...

چطوری روت میشه از یه غریبه پول بگیری آدم از شوهرشم به زور میگیره تعجبم از اون طرفه که میده !!!!

💙🌺💙

من خودم میخرم ولی با کارت خودش چون اگه تو کارت خودم بریزه زود تموم میشه هی میگه چکار کردی اینجوری بهتره کارت خودش میگیرم ماهی ۱۲۰۰ هم یارانه مال خودمه هرچی دوست داشته باشم میخرم راستش نمیدونم درماه چقدر خرج میشع چون شوهرم نظامیه مثلا میبینی گوشت مرغ برنج میدن یا کارت حکمت شارژ میکنن یا چیزای دیگه میدن بخاطر همبن نمیدونم چقدر خرج میشع

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
مجرد  پول تو جیبی پدر فقط پس انداز میشه  پول تو جیبی رلم اونم‌کلا پس انداز میکنم دو پنصد ...

دو وپونصد   رل ات هرماه میده؟؟؟؟🙄🙄🙄

ما که شوهر کردیم  شوهره این همه نمیده🤣🤣

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
چطوری روت میشه از یه غریبه پول بگیری آدم از شوهرشم به زور میگیره تعجبم از اون طرفه که میده !!!!

بهش میگن تیغ زدن😂

آرمی💜 یه نفر به کمکت نیاز داره و تو با آغوش باز کمکش میکنی ولی این حس یکی از قشنگ ترین حس های دنیاست لبخندی که روی لبای طرف میاد مسلما جز قشنگ ترین و خالصانه ترین لبخند هاست 🙂💫
همه ی پولا دسته منه ۲نفریم اگه ول خرجی نکنه هی نگه بزن به کارتم ماهی۶تومن بدون قسط هامون فقط خورد و ...

ایول

دونفریم تقریبا 11 تا 12باهم درامدمون همون اول 8 میدیم قسط هرچیم تهش بمونه باهم خرج میکنیم خریدمم غرو ...

الهی چقد سخت🤕

دو نفری کارکردتون  ۱۲ تومنه که هشتش میره قسط؟🥴

سه نفریم هزینه ماهیانه ثابت نیست . تابستونا و ایام عید هزینمون خیلی خیلی بالاست . بقیه سال تقریبا 15

شغل همسرتون؟