2777
2789

دوستان شما تا حالا تجربه لاغری داشتین؟

چند کیلو کم کردین؟ چند سالتون بود؟

و با چه روشی لاغری کردین مثلا فقط ورزش یا فقط رژیم یا رفتین دکتر اگه ورزش هم کردین چه نوع ورزش...خوشحال میشم تجربیاتون به اشتراک بذارین😊❤

سلام 

۱۴ سالم بود 

۱۷ کیلو 

دکتر کرمانی 

الانم بازم میخوام کم کنم اما خب وقتشو و اراده اشو ندارم

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

من همه روش‌ها رو امتحان کردم .البته هیچ وقت دارو نخوردم 

بهترین کار رفتن زیر نظر متخصص تغذیه است و پیاده روی و باشگاه 

بعد از اون اصلاح سبک زندگی...سالم خوری و کالری شماری و ورزش و پیاده روی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام  ۱۵ سالم بود  ۱۷ کیلو  دکتر کرمانی  الانم بازم میخوام کم کنم اما خب وقت ...

عههه؟ کرمانی؟؟ یه بار زنگ زدم به پشتیبانی گف هزینه اشتراک سه ماهه ۳۳۰ هزار ولی من توانشو نداشتم پرداخت کنم...بنظرت می ارزه؟ خوبه؟ ورزش چی؟

من یه مدت با ورزش و تحرک بالا خیلی خوب لاغر شدم با این که خوب میخوردم ولی لاغر میشدم چون تحرک بالا داشتم.....ولی الان برعکس کم میخورم ولی همش دراز میکشم اصلااا تحرک ندارم چاق میشم 😥

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
من همه روش‌ها رو امتحان کردم .البته هیچ وقت دارو نخوردم  بهترین کار رفتن زیر نظر متخصص تغذیه ا ...

خودتون راهشو رفتین یه پیش مشاور تغدیه یا مربی هم رفتین که ازش کمک بگیرین؟

عههه؟ کرمانی؟؟ یه بار زنگ زدم به پشتیبانی گف هزینه اشتراک سه ماهه ۳۳۰ هزار ولی من توانشو نداشتم پردا ...

حرف نداره واقعااااا 

بهترین اتفاق زندگیم بود که تونستم تجربه ارزشمندی بگیرم

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

تو یک ماه قند و شکر نخور، شام برنج نخور، ناهار تو بشقاب میوه خوری غذا بخور، میوه یک تا دو تا روزی، شکم بندلاغری از فروشگاه ورزشی بخر ببند دورت، برو پیاده روی یک ساعت،خوشگل اروم اروم لاغر میشی

رزمی کار 💪مربی و داور
حرف نداره واقعااااا  بهترین اتفاق زندگیم بود که تونستم تجربه ارزشمندی بگیرم

بعد مثلا روش کالری شماری داره؟ چون گفتن که از سفره خانواده میخوری و محدودیت نداری؟ ورزش هم میکردی؟

یکی هس تو پیج اسمش naturallytannaz هس که مربیه ولی هایلایت نتایج که میبینم خییییلی عالیه موندم کدومو برم

ولی این مربی هزینه ورزش و تغذیه برا یه ماه ۵۰۰ هزار میگیره

بعد مثلا روش کالری شماری داره؟ چون گفتن که از سفره خانواده میخوری و محدودیت نداری؟ ورزش هم میکردی؟ ...

نه کالری شماری نیست کالریت کاملا محاسبه میکنن خودشون 

خودت انتخاب میکنی حساب میکنندخودشون مقدار میدن 

باورت میشه من بیشتر از قبل از رژیم میخوردم😂