2821
2789
عنوان

خونه ۳۲ متری

248 بازدید | 13 پست

خونمون ۳۲ متر اشپزخونه ۶ 

اتاق ۶ متر 

پدیرای ۱۸ 

حموم دستشویی ۲ متر 

مردم ازبس کوچیکه مال خودمون نیست 

ن کولر ن بخاری ن کمد دیواری لباسامون همش رو همدیگ روتخت اصلا جا نداریم 😭😭😭😭 برا هیچی زمستونا سرما تابستونا گرما ن شوفاز داره ن گولر ابی 

۲ تا گاز فقط داره اسپیلت خریدیم فقط پدیرای خنک میکنه 

بخاری بدون دودکش خریدیم جا نیست جای گاز نداره تازه ی نیرو گاز اوردم گفت نمیشه اصلا گاز غذا یکم نشت داره استنادار نیست وصلش نکردن 

خیلی پایین با گاز ۱۰ سانت فاصله داره 

ابگرمکنم گفت یه مهندس بیات ببینیم سه راه میشه زد براش 

وای خانما تابستونا از گرما پختخ میشم زمستونا از سرما 😭😭😭😭😭 خونه سرتاپا سرامیکه باغذا همش بق میکنه اب میریره بخار میشه 

فاضلابش داغون هر ماه یبار میات بالا زیر زمینه 

کاش کاش کاش ماهم یه خونه داشته باشیم

برای فرزندی ک ندارم ..من بدون دیدن و داشتن تو روزها و شبها انتظار مادری کرده ام ..من با هر قرص . هردعا.هرامپول.و هر روزامید برایت لالایی خونده ام دلبندم . من مادری هستم که ندارمت ....مادری که دردهای بسیار و درمان های دردناک ب تن خوو داده ام برای ی لحضه اغوش تو.برای داشتنت..تو باشی همه دردها اسون میشود جان مادر ...دلنوشته من مادر برای فرزندی ک ندارمش

ای جان ان شاالله بخری زندگی سخت شده چه میشه کرد 😔

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ای جان ان شاالله بخری زندگی سخت شده چه میشه کرد 😔

خیلی سخته بخدا داغونم اصلا هرکی میات میگ حداروشکر کنید سقف دارین 

چ سقفی 😫😭😭😭😭

برای فرزندی ک ندارم ..من بدون دیدن و داشتن تو روزها و شبها انتظار مادری کرده ام ..من با هر قرص . هردعا.هرامپول.و هر روزامید برایت لالایی خونده ام دلبندم . من مادری هستم که ندارمت ....مادری که دردهای بسیار و درمان های دردناک ب تن خوو داده ام برای ی لحضه اغوش تو.برای داشتنت..تو باشی همه دردها اسون میشود جان مادر ...دلنوشته من مادر برای فرزندی ک ندارمش
خیلی سخته بخدا داغونم اصلا هرکی میات میگ حداروشکر کنید سقف دارین  چ سقفی 😫😭😭😭😭

اره ولی چیکار کنی خدا کنه جای بهتر پیدا بشه اول بخری اگه نشدم لااقل اجاره کنی 😔😔

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
مستجری یا خریدی

مستاجر ۷۰ جلو ماهی یک صد

همین بخدا داریم بیشتر نداریم کاش داشتیم کاش خدا کمکون کنه 😭😭

عزیزم شرایط مالی خیلی ها این روز ها سخت شده 

دوتایی کار کنید یه جای بهتر اجاره کنید 

اما با این شرایط میخوای بچه دار بشی ؟ بچه رو ببری جایی که هر ماه فاضلابش میاد بالا و کولر  و بخاری و کمد نداره ؟

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792