2777
2789
عنوان

کمک مربی مهدکودک

1200 بازدید | 7 پست

سلام خوبین 

من دیپلمم و سابقه کار ندارم الان یه کار پیدا کردم کمک مربی تو یه مهد کوچیک که حدودا۲۰دقیقه راهشه.

۲.۳ماه کارآموزی داره که تو این مدت۷۰۰ حقوقشه بعدا زیاد میشه 

منم شاید فقط بتونم ۳.۴ماه کار کنم 

حالا موندم برم یا نه

کمک مربی باید پوشک عوض کنی پاشونو بشوری غذا گرم کنی غذا دهنشون‌کنی داذوشونو بدی خوابشون‌کنی اگر احتیاج نداری به خاطر سه چهار ماه نرو 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا؟😐

بله من خودم یکسال مربی مهد بودم به این خانم میگفتیم کمک مربی بازم زنگ بزن بپرس بگو باید چیکار کنم مطمئن شو 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

فکر کن بچه ها از اردو میان باید دست همشونومایع بزنی تک تک بشوری😑کمرت له میشه

بله من خودم یکسال مربی مهد بودم به این خانم میگفتیم کمک مربی بازم زنگ بزن بپرس بگو باید چیکار کنم مط ...

برای غذا یه خانوم دیگه بود که خدمات نظافتی انجام میداد و پوشکم من اونجا بچه پوشکی ندیدم همشون بزرگ بودن

برای غذا یه خانوم دیگه بود که خدمات نظافتی انجام میداد و پوشکم من اونجا بچه پوشکی ندیدم همشون بزرگ ب ...

سلام رفتین برای کار   ساعت کار  کمک مربی  ساعت بود ؟  کارشون  چیه

نشد یه آرزویی بکنم  و ریده نشه بهم؛