2777
2789
عنوان

اون عوضی داره منو اذیت میکنه😩😩کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 39 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدش رفت خونشونو شروع کرد چرتو پرت گفتن ک من میرم به مادرت و اینا میگم تو قبلا با پسرا دوس بودی. من ...

متولد ۷۷ ای؟ بعد نگران کلاس نهمی؟ بیخیال بابا بزار بگه

اصلا قبل اون خودت قضیه این دخترو به مامانت بگو بعدم به مامانت بگو اگه چیزی گفت ضایش کنه

بعدش رفت خونشونو شروع کرد چرتو پرت گفتن ک من میرم به مادرت و اینا میگم تو قبلا با پسرا دوس بودی. من ...

ضعف نشون نده اول برو به مادرت همچی بگو دروغ میگه تهمت میزنه

بعد بلاکش کن دیگ راهش نده داخل خونتون

بعدش دیگ اینقد درددل با رفیق فک فامیل نکن

بدترین ضربه دخترا وقتی میخورن با کسی از نقطه ضعف هاشون میگن

❤اللهم صل علی محمد وآل محمد❤
اون میدونه اگه خانوادم بفهمم خیلی حساسن داره سواستفاده میکنه. اشغال یسال گذشته ولم نمیکنه همین دیشب ...

بگو منم به خانوادت میگم با پسره رفتی مهمونی 

دروغ بگو تا ولت کنه بیشرف سو استفاده گر 

دیگه هم راش نده 

به مامان باباتم بگو من کلاس داشتم بهش گفتم برو بهش برخورده میگه یکاری میکنم مامان بابات بهت شک کنن

قبل از ینکه اون بگه تو به مامانت بگو تا پشتت دربیاد

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
متولد ۷۷ ای؟ بعد نگران کلاس نهمی؟ بیخیال بابا بزار بگه اصلا قبل اون خودت قضیه این دخترو به مامانت ب ...

نه ۱۹ سالمه. به زنداییم بگم یطور ب مامانم بگه .یهو سکته نکنه

۱۲۳ همه بیخیال غصه🙃

بلاکش کن

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
بگو منم به خانوادت میگم با پسره رفتی مهمونی  دروغ بگو تا ولت کنه بیشرف سو استفاده گر  دی ...

اون عوضی چن سال با ما درارتباط بودن بخاط همین کلا میدونه بابام اینا چقد حساسن. حرفشم باور میکنن.

۱۲۳ همه بیخیال غصه🙃