با مادرشوهر زندگی میکنم بعد نه مبل دارم نه تخت خواب دارم نه اشپزخونم کابینت ام دی اف یا هایگلاس داره ازین الومینیومیاس هالم ی دوازده متری میخوره پذیراییم دوتا دوازده متری با یه کنارع ی متری میخوره.بعد شوهرمم هرچی میگم مبل بگیر میگه زوده اخه بخاطر مادرشوهرم یکی از دختراش هرشب میاد بچه هاشم خیلی فوضولن ینی یه بار کتری قوریو از رو انداخت قابلمه غذارو انداخت موکت اشپزخونه سوخت خیلی شیطونن ولی خب این شیش سالع ازدواج کردم دیگ دلم میخاد خونم با کلاس باشع ولی بخاطر بچم ک نارسع دیگ یمدته اصن نمیان چون خودمون گفتیم بچه حساسه نیاین به همه گفتیم حالا من چیکار کنم مبل میخام پرده جدید میخام
بالاخرع درستش میکنم روز خوبو💪/تا خودت نخای هیشکی نمیتونه زندگیتو تغییر بدع اینا همه تلقینه/یه زن کوچک اما قوی ✌️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آروم آروم نرمش کن😁اول ی بار بگو بزار بگه نه بعد برو ی لباس خوشمل بپوش به خودت برس بزار بیاد سمتت بعد که تموم شد بلافاصله دوباره ازش بپرس بگو میشه بخریم
اون موقه هنوز آدرنالین تو مغزش ترشحه(خوشحالی ی حال خوب) صد در صد قبول میکنه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.. خدایا من کسیو جز تو ندارم خودت نگهدار من همسرم و زندگیم باش🥺❤