2777
2789

دیشب خواب میدیدم برادرشوهرم منو برده تو اتاق یه خونه ای که نمیدونم کجا بود منو به پشت چسبوند به رخت خواب و از پشت خودشو میمالوند بهم من هی بهش میگفتم توروخدا برو اونور الان یکی میاد میبینه راجب من چه فکری میکنن برو اونور من و تو نامحرمیم چکار میکنی

تو دلم تمام ترسم این بود که اگر شوهرم ببینه و دلش از من بشکنه فکر کنه من خواستم که اینطوری بشه چی میشه

با اینکه اون به من گیر داده بود و داشت بهم تجاوز میکرد

بعد من وهمسرم با برادرش و زنش بحث کردیم قهریم

نمیدونم خوابه از چی بدر بره کسی میتونه تعبیر درست و نزدیکشو بهم بگه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تعبیر خوابت اینه که آرزوهات برآورده میشه 

چیزی که تو خواب دیده تو بیداری گناه و ناپسنده ولی تعبیرش اینه به مرادت میرسی

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
هیچ تعبیری نداره 

پس چرا این خوابو دیدم😐

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

واییی چه حس بدی ادم میگیره وقتی اینجوری خواب ببینه

اره خیلی مخصوصا که انقد آدم بی مسئولیت و علافیه از اینکه بخوام حتی دستش به دستم بخوره فکر کنم حس مشمئز کننده بهم دست میده

تعبیر خوابت اینه که آرزوهات برآورده میشه  چیزی که تو خواب دیده تو بیداری گناه و ناپسنده ولی تع ...

پناه برخدا الهی آمین خدا از دهنت بشنوه برای سلامتیت یه حمد خوندم گلم ممنون

پناه برخدا الهی آمین خدا از دهنت بشنوه برای سلامتیت یه حمد خوندم گلم ممنون

ممنونم عزیزم

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
پس چرا این خوابو دیدم😐

همه ی خواب ها که تعبیر نداره 

خیلی از اونها به خاطر فکر و خیاله 

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
من حس میکنم تو ناخوداگاهت حسی به برادر شوهرت داری 

وای نه توروخدا بلا به دور این حرفو نزن😢😭

اره خیلی مخصوصا که انقد آدم بی مسئولیت و علافیه از اینکه بخوام حتی دستش به دستم بخوره فکر کنم حس مشم ...

سعی کن اصلا بهش فکر نکنی

من همین خوابو دیدم منتها با پسر داییم بودم وقتی از خواب پریدم زدم زیر گریه تا مدت ها تو ذهنم بود  بعد ازشم متنفر بودم فکر اینکه دستش بخوره بهمم دیوونم میکرد 

یدونه شیطون بلا🙃
همه ی خواب ها که تعبیر نداره  خیلی از اونها به خاطر فکر و خیاله

نمیدونم هرچیه الهی که خیر باشه خیلی فکرمو درگیر کرد

سعی کن اصلا بهش فکر نکنی من همین خوابو دیدم منتها با پسر داییم بودم وقتی از خواب پریدم زدم زیر گریه ...

دقیقا حس من تو خواب و هم تو بیداری به برادرشوهرم همینه اصلا خیلی افتضاح بود😭😭😭😭

وای نه توروخدا بلا به دور این حرفو نزن😢😭

ناخوداگاه دیگه. دست خود ادم نیست که. منظورم از حس فقط حس جنسی نبود . میتونه همون نفرت باشه . در هر صورت یه جایگاهی تو ناخوداگاهت داره