2777
2789
عنوان

ته خط

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 26 پست

حالا قضاوت کنید کاری ندارم،ولی وقتی جای من نبودی نگو توجیح نداره،۱۰سال کم نیست واسه شوهرت مثله مجسمه باشی احساس اضافی بودن کنی جوری بامن رفتار کرده من حس میکنم همه ب من طلبکارن واقعا باکسی نمیتونم بد رفتار کنم چون همیشه درحال التماس و گریه بودم 

خب عزیزم به نظر خودت کارت اشتباه نبوده؟؟ من نمیخام سرزنشت کنم ولی خب طرز فکر شوهرت ونسبت به خودت عوض ...

من فقط چت کردم یشب صبح فهمید شوهرم یعنی شب تحت نظرم داشت از دور

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط چت کردم یشب صبح فهمید شوهرم یعنی شب تحت نظرم داشت از دور

نمیدونم الانم خودت بهترمیتونی برای خودت وزندگیت تصمیم بگیری، 

چی میخاستیم وچی شد😔❤️‍🩹زن_زندگی_آزادی🤍خدایااا..... 

بخدا کاری ندارم حالا با اعتماد بنفس اعتماد بنفسم داغونه ،ولی من تنها برم بیرون هزار نفر دنبالمن ن اینکه بد حجابم ن تیپم اسپرته اتفاقا بخاطر اروم بودنم پسرا دنبالمن،خودشم میدونه من هیچی کم ندارم اگ طلاق بگیرم تنها نمیمونم،نمیدونم نمیترسه منو از دست بده

حالا قضاوت کنید کاری ندارم،ولی وقتی جای من نبودی نگو توجیح نداره،۱۰سال کم نیست واسه شوهرت مثله مجسمه ...

خب میتونی دوتا بزرگتروبیاری بشینی درگنارشوهرت مشکلتون وحل کنن، دیگه خب الان هرکی حتی خونواده ی خودت هم بفهمن باکسی چت کردی حق ومیدن ب همسرت، ولی قبل این میتونستی درمیان بزاری باهاشون ودیگه اگه دیدی نشد یه تصمیم جدی میگرفتی برای زندگیت

خب میتونی دوتا بزرگتروبیاری بشینی درگنارشوهرت مشکلتون وحل کنن، دیگه خب الان هرکی حتی خونواده ی خودت ...

خب چی بگم ب بابام بگم بمن توجه نمیکنه با دوتا بچه روم نمیشه واقعا چطوری مطرح کنم ،شوهرم بزرگتری نداره ی نامادری داره باباشم از ترسه زنش اب نمیخوره

خب چی بگم ب بابام بگم بمن توجه نمیکنه با دوتا بچه روم نمیشه واقعا چطوری مطرح کنم ،شوهرم بزرگتری ندار ...

اونی هم ک اومد وساطت شوهرم الان مرده هرچند اونم نمیشد مشکلمو بگم فامیل شوهرمه مرد بود

اونی هم ک اومد وساطت شوهرم الان مرده هرچند اونم نمیشد مشکلمو بگم فامیل شوهرمه مرد بود

نمیدونم بخدا چی بگم، خودت باز قلق شوهرت وبهترمیدونی مگرخودت بتونی واسه زندگیت کاری کنی

نمیدونم چرا حس میکنم گیرمون اوردی 😕 شوهرت میزندت. بابات بهت نوجه نمیکنه. تو با یه پسر دیگه چت کردی. بچه م داری. فکر طلاقی. 

یا یه تکونی باید به خودت بدی... یا واقن بیان کردن اینها چیزیو حل میکنه؟ 

نمیدونم چرا حس میکنم گیرمون اوردی 😕 شوهرت میزندت. بابات بهت نوجه نمیکنه. تو با یه پسر دیگه چت کردی. ...

نمیدونم واقعا جرعت هیچیو ندارم گفتم اینجا راهکار شاید بدن،دردودل کردم بیشتر