2777
2789
عنوان

عمل لازک چشم

2155 بازدید | 12 پست

سلام دوستان وقت بخیر بنده تقریبا یک ماه پیش عمل لازک در تهران پیش دکتر مژگان نوروزی در بیمارستان رازی کردم در حال حاضر بنده میبینم اما دیدم به عینک نمیرسه یعنی دید کمتری نسبت به عینک دارم یعنی حس میکنم کمی تاره یااینکه مثلا دیدم کامل هنوز نشده  خیلی استرس دارم خداوکیلی راضی نیستم  میترسم همینطوری بمونه ای کاش لاقل مثل عینک بشه ...

دوستانی که عمل لازک کردن میشه بگید دیدتون تاکی کامل شد و چندروز تاری داشتید؟کامل و مفصل بگید خدا خیرتون بده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام برادر 

دوست منم عمل کرده بودن تاجایی ک من اطلاع دارم موبایل قدغن بود عینک آفتابی میزدن خیلی مراعاات کردن ایشون حتما ب دکترتون اطلاع بدین و ی وقت ویزیت بگیرین ان شاءالله مشکلتون رفع میشه

روز خلقت در دل ما شوق دیدار تو بوداز همان آغاز ما را کم تحمل ساختند🫂 
سلام برادر  دوست منم عمل کرده بودن تاجایی ک من اطلاع دارم موبایل قدغن بود عینک آفتابی میزدن خی ...

انشاالله به دکترم گفتم میگه که ۳ماه الی ۶ماه اوکی میشه دیگه نمیدونم این صحت داره یاخیر

خوب عمل برای نمره بالای سه هست اما میگن عمل فقط تا پنج شماره اصلاح می‌کنه یعنی الان شماره چشم شما ۵ ...

نمیدونم چقدر نمره چشم شده ولی به عینک نمیرسه فکر نکنم صفر باشه احتمالا نزدیکایی ۴ یا ۵ چون واقعا زیاد راضی نیستم ولی ناگفته نمونه قبلا بدون عینک من هیچی نمیبینم الان یکمی خوب تر شد 

من نمره چشمم 4 اینا بود تا یک ماه یکم تاری داشتم یعنی چشمم صفر نشده بود ولی زیر نیم بود هر چقدر شماره بالاتر باشه خب دوره نقاهت هم بیشتره 

من مطب دکتر که میرفتم بعد یک ماه بعضیا یکم تاری رو داشتن 

من نمره چشمم 4 اینا بود تا یک ماه یکم تاری داشتم یعنی چشمم صفر نشده بود ولی زیر نیم بود هر چقدر شمار ...

اها بعد چندماه بینایی کاملت بدست آوردی یعنی منظورم بعد چند ماه دیدت کامل کامل شد ونمره چشمت صفر شد؟