2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دلتنگم

معده درد شدم از ناراحتی

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

زندگی کن گلم..بدون اون..کسی که قدرتو ندونه رو بزار کنار..سخته درست..ولی باید بتونی وفرصت درست زندگی کردن رو به خودت بدی..چون با همچین کسایی قطعا نمیشه درست زندگی کرد

میگه بخاطر اقتصاد کشور

خب توام باهاش صحبت کن بگو قرار نیست مثل قدیمیا عروسیه خیلی سنگین بامهمونای زیاد بگیریم بگو ازدواج باید مشارکت و کمک باشه تا دونفر بتونن برن زیر یه سقف،اگر حس میکنی بهانه میاره که هیچ اما اگر واقعا از شرایط میترسه و همو دوست دارید یه مشاور برید

اینا همه بهانه ان..پسری که دختری رو بخواد به آب و آتیش میزنه براش..اگرم نخواد هزار ویه بهونه میاره..و کسی که الان راحت شمارو بزاره کنار بعدا خیلی راحت تر اینکارو میکنه..من متاهلم..و مطمئنم ازاین حرفم..توروخدا دخترا قبل از ازدواج خیلی حواستونو بدید ..

روانشناسی میگفت وقتی رابطه ای از مرز 3 سال میگذره باید تکلیف رابطه روشن بشه. اگه بعد سه سال قبول نکنه بیاد جلو شک نکن اون رابطه روزی تموم میشه عزیزم. بهتره به رابطه شوک بدی و ازش بیای بیرون. اگه باز هم جلو نیومد رهاش کن. و بدون یک پایان تلخ بهتر از یک تلخی بی پایانه

من باهاش بد حرف زدم و حرف های بدی زدم و اونم گفت فقط همکار باشیم میتونی با من کمک کنی؟ 😭

هرکسی ممکنه گاهی از کوره دربره و بد حرف بزنه..طرف مقابل اگه دوستت داشته باشه درکت میکنه..مگه نه که میگن مرد آنست که درکشاکش دهر سنگ زیرین آسیاب باشد..یعنی اینکه خیلی باید درک و صبر وتحمل بالایی داشته باشه..خودتو ناراحت نکن..اشتباه کردی یه بارم معذرتخواهی کن و تمام