2777
2789
عنوان

نفقه

1525 بازدید | 18 پست

بچه ها نفقه ماهی یه تومن زدن شوهرم ۶ماهه بیرونم کرده کارشناس  ماهی ۱تومن زده خیلی کمه نه؟؟؟شوهرم کارمنده ماهی۷تومن و شفل ازاد داره ماهی ۷۰میلیون کارمندیو بخاطر اعتبارش نگه داشته !!!  الان مهلت اعتراض زده دادگاه اصلا اصلا هزار تومنم به کارتم نزده تاحالا 😭😭😭 ای خدا من چکار کنم اخه یه تومن ماهی پول اجاره یه اتاق هم نیس چ برسه خورد خوراک 

میشه برای تنها حاجتم یه صلوات بفرستی ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقد سخت میگیرن ،اخه یه تومن چکار میکنه چه زخمی و دوا میکنه؟چرا با اینکاراشون زن مجبور به هرکاری کنن .الان باید بیشتر بفکر زن باشن که از کجا خرجی بیاره تا به بیراهه کشیده نشه حداقل پنج میلیون نفقه تعیین کنن کلا خانمایی که طلاق میگیرن یجورایی باید تحت پوشش دولت و حقوق بگیر باشن اخه نمیشه که یهو بره کار کنه اون خانم شرایطش سخته بعد طلاق پس باید بهش رسیدگی بشه تا خودشو جمع کنه 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

یه تومن اخه چی میشه باهاش کرد؟یه مااااه یه تووومن یعنی بخور نمیر بازم کم میاری،نون خشک واب هم بخوای بخوری کم میاری،قانون باید بفکر خانمای طلاق گرفته باشه اخه بعد طلاق نه خونه ایی دارن که برن نه خرجی دارن ،بغیراز اون خانمایی که میرن سرکار ولی کسی که طلاق بکیره از رو اجبار دل و دماغ سرکار رفتن هم نداره 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
یه تومن اخه چی میشه باهاش کرد؟یه مااااه یه تووومن یعنی بخور نمیر بازم کم میاری،نون خشک واب هم بخوای ...

ای بابا انقدر دلم پره ک نگو😭 بخدا شوهرم سرمایه داره اما حرومزاده میکه فقط حقوقم ۷تومنه!! کارگاه داره ادرسشو ندارم ، نمیدونم چی برم ب قاضی بگم ک دلش راضی بشه

خب اعتراض بزن جهیزیت رو استرداد کردی؟

ن جهیزیه پول نقد دادیم خودعوضیش رفت خرید البته باهم رفتیم اما فاکتور ب اسم اونه ! میگه اگه بهت بدم هم داغونشون میکنم تحویل میدم

ن جهیزیه پول نقد دادیم خودعوضیش رفت خرید البته باهم رفتیم اما فاکتور ب اسم اونه ! میگه اگه بهت بدم ه ...

ریختید به حسابش؟؟

وام ازدواج منظورته؟؟

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
اره وام ازدواج و یه مقدار پول نزدیک۵۰تومن و ۱۰۰تومن وام 

تمام پولهایی که به حسابش ریختید رو میتونید پس بگیرید 

قبلش باید بهش اظهارنامه بدید بعد از اون تاخیر تادیه میخوره بهش 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
نفری ۵۰ ولی قسطاشو بابام میداد 

پولهایی که به حسابش ریختید رو داداخواست میدی پس میگیری البته اینو بزار برای بعد از طلاقت 

علت طلاقت چیه؟ شکایت طلاق کردی یا نه؟ مستنداتت چی بوده