2777
2789
عنوان

فردا چطور نامادریم رو بترسونم

1569 بازدید | 88 پست

امشب باهام یه دعوای ساختگی درست کرد توی ماشین درگیر شدیم بعدش توی خیابون صدامون بالا رفت همش جیغ میزد منم داد کشیدم خواست مردم رو الکی جمع کنه خودشو مظلوم گرفت بابامم همیشه طرف اونه 

منم بدو بدو در ماشین باز کردم فرار کردم اومدم خونه میخواست مردم رو الکی جمع کنه ابرومو ببره توی تاریکی شب تا جایی که تونستم فرار کردم

به روح مادرم قسم گوشیو از کیف دراورد گفت میخوام ازت فیلم بگیرم ببرم نشون همه بدم بگم کی هستی ابروتو ببرم منم تا دیدم گوشی دراورده بدو از توی کوچه خیابونا فرار کردم تا همین الان وقت بود از شدت ناراحتی سکته کنم خیلی حالم خرابه لبام خشک شده بزور نفس میکشم حالم از این وضعیت اشغال بهم میخوره خواهشا نگید مستقل شو برو ویلای لوکس بگیر من هیچ پولی ندارم 

بنظرتون فردا برم دکتر به بابام زنگ بزنم بگم قلبم درد میکنه دکتر قلب بجز نوار قلب چکار میکنه؟ چطوری بگم بترسن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نرو پیش این زن زندگی کن ناموصا نرووو خلی دیونه ای چیزی هستی نرو

مامان بزرگ نداری؟

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

پروژه مهرآفرین 

چشم نامادریت در میاد 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
2790
2778
2791
2779
2792