2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد خیلی ناجور 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 56 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مدت کلا هرچی اومد سمتت بگو یکم مغزم درگیر ببخش.  برو تو فکر کاری کن یکم بترس. ازت

واقعا بخشی از احساسم بهش انشب مرد

نه واسه ابنکه به نامم نزد به خاطر حرفاش

امیدوارم‌یادم نره من احمقم‌ زود فراموش میکنم

خب پس همون پولارو جمع کن بده طلای دست دوم ولی به شوهرت نگو پس انداز کن . میدونم کمه ولی خب از هیچی ب ...

چهقد بد که بخشی از یه زندگی باشیم شوهرمون پول داشته باشه تو خونش پیر شیم  بعد ما انقدر مظلومانه فکر آیندمون باشیم

واقعا بخشی از احساسم بهش انشب مرد نه واسه ابنکه به نامم نزد به خاطر حرفاش امیدوارم‌یادم نره من احم ...

دور از جون. 

میدونم منم تو این شرایط بودم. 

ولی هربار که خواستی دوباره بهش رو بدی یاد امشب بیوفت که قراربود چیکار کنی 

فک کن یه قول که دادی به ی نفر ببینم میتونی عمل کنی بهش 

چهقد بد که بخشی از یه زندگی باشیم شوهرمون پول داشته باشه تو خونش پیر شیم  بعد ما انقدر مظلومانه ...

عزیزم درکت میکنم😔😔 ولی دلخور نشو ان شالله هیچوقت لزومی به استفاده از پس اندازت نباشه😍😍 بدل نگیر فدای یه تار موت عقاید آدما متفاوته.. فقط حواست باشه اگه ماشینت برا خیلی سال قبله و کم مونده اوراقی بشه سعی کن قبل اینکه اوراقی بشه به پول خوب بفروشی طلای خام یا دست دو بگیری پس انداز کنی .

عزیزم درکت میکنم😔😔 ولی دلخور نشو ان شالله هیچوقت لزومی به استفاده از پس اندازت نباشه😍😍 بدل نگیر ...

ماشینم زنش شدم دو ساله بود الان ۸ ساله شده

هیم میبره اینورشو میزنه اونورشو میزنه داغونش کرده 

بعد بگم میخام‌بفروشم مطمینم شاکی میشه آقا خیلی پررو تشریف داره

نمیدونم میترسم زنی گولش بزنه بشینه زیر پاش نمیدونم زندگیهایی دیدم و شنیدم که زنا نشستن پای زندگی مرد ...

مرد پولدار باید دنبال خودت کشوند 

من خودم مردم 

تو هر شرایطی باید کاری کنی دنبالت بیاد 

مرد پولدار باید دنبال خودت کشوند  من خودم مردم  تو هر شرایطی باید کاری کنی دنبالت بیاد&n ...

عه شما آقایی

نمیدونم والا انگار تا زنشون میشی دیگه خیالشون راحت میشه مخصوصا ماها که خیلی خانواده داریم انگار راحتتر طلم میشه بهمون

ماشینم زنش شدم دو ساله بود الان ۸ ساله شده هیم میبره اینورشو میزنه اونورشو میزنه داغونش کرده  ...

بنظرم خرجی که میده در واقع بابت استفاده مفتی از ماشینته. نزار ماشینتو یعنی تنها سرمایتو سرویس کنه بگو ۸سال استفاده کردیم  به حد کافی هی تصادف و درب و داغون شده دیگه نمیخام قطعاتش بیشتر از این  استهلاک بشه نگه میدارم بوقتش بفروشم 

عه شما آقایی نمیدونم والا انگار تا زنشون میشی دیگه خیالشون راحت میشه مخصوصا ماها که خیلی خانواده دا ...

نه برعکس خیلی چیزارو نمیدونی همین فکرات که باعث شده نتونی کنترلش کنی