2789
عنوان

حالم بده😭😭😭

251 بازدید | 19 پست

از اخلاق مامانم خسته شدم دارم دیوونه میشم بخدا😭

همه چیو از چشم من میبینه منو مقصر تماااام اتفاقات کوچیک و بزرگ زندگیمون میدونه 😭

هی طعنه هی زخم زبون 

هی اجی کوچیکمو پرت میکنه روم ک فقط من کاراشو انجام بدم بعد ک چیزی میشه میگه تو یادش دادی تقصیر تو بوده ک همچین شده و از این حرفا😭

اخه لعنتی خودت بچتو بزرگ کن ب من چه😭

از زندگیم عقب افتادم از درسم عقب افتادم حالا دوقورت و نیمشم باقیه😭

بخدا گاهی ب سرم میزنه بزنم خودمو بکشم بلکه خلاص شم ولی دلم ی حال اجیم میسوزه ک انقد وابستمه😭

شرایطم باهات دقیقا یکیه و متاسفانه راه حلی جز سکوت و صبر نیست تا بزرگ شیم و به یجایی برسیم

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم این درسته ک شما باید کمک مادر باشین ولی ن اینکه بچه رو شما تر و خشک کنین اینجوری هم ب دریافت هم ب روحیات لطمه میخوره 

این حرفارو نزن خودکشی یعنی چی 

با پدر منطقی صحبت کن

نگاه شاید مادرت از یه جا دیگه پره سر تو خالی میکنه سعی کن در کش کنی 

دیگ نمیتونم درکش کنم اخه نمیشه ک هرروز از جای دیگه ای پر باشه😭 ادم کاسه صبرش لبریز میشه بخدا

عزیزم این درسته ک شما باید کمک مادر باشین ولی ن اینکه بچه رو شما تر و خشک کنین اینجوری هم ب دریافت ه ...

اره بخدا 

پدرمم درگیر کاراشه همش 

این وسط من شدم کیسه بوکس فقط

درست میشه بهت قول میدم یکی دو سال دیگه به این تایپینگ بخندی همیشه آخرش قشنگه ، اگه آخر یه چیزی خوب ...

انشالله🥺😢

چ خوب ک اینجا میتونم حرف بزنم حداقل

ممنونم عزیزم💓💓

منم از این مشکلات داشتم خیلی سخته بنظرم ب درست برس یه وقت محدودی هم برای خواهرت بزار چون میگی ...

درسمو دیگ نمیتونم کاریش کنم اونقدررر بهم وابستس ک نگو و نپرس مجبورم از بهمن برم دانشگاه ازاد

وقتیم ب مامانم میسپرمش جز داد و بیداد و دعوا راه انداختن کار دیگه ای نداره اخرشم بچه ی زبون بسته میترسه میاد پیشم 

دیگ نمیتونم درکش کنم اخه نمیشه ک هرروز از جای دیگه ای پر باشه😭 ادم کاسه صبرش لبریز میشه بخدا

منم همین مشکلو با مادرم دارم ولی میدونم سر وام چک بدهی که سر خونه سازی داشتیم کاسه صبرش تموم شده رو من خالی میکنه اما این که منم بخوام با مادرم همیشه دعوا کنم به مشکلاتم اضافه میکنه من سعی میکنم روحیم رو حفظ کنم به خواهر برادرم کمک کنم تواین دنیا انسان جز خانواده هیچی نداره

انشالله🥺😢 چ خوب ک اینجا میتونم حرف بزنم حداقل ممنونم عزیزم💓💓

قربونت بشم ♥️✨

ببین مطمئن باش همه ی آدما یه چیزی یه جایی تو زندگیشون رو قلبشون سنگینی می‌کنه 🥲 هیچ کدوم بی درد و مشکل نیستیم مطمئن باش تنها نیستی عزیز دلم 💖 ولی به قول شاعر کی دیده شب بمونه 🫂

درسمو دیگ نمیتونم کاریش کنم اونقدررر بهم وابستس ک نگو و نپرس مجبورم از بهمن برم دانشگاه ازاد وقتیم ...

دیگه برو دانشگاه بچتو هم بگیر مامان منم همین رو  بخدا وقتی من ازدواج کردم خیلی اذیت شد

منم همین مشکلو با مادرم دارم ولی میدونم سر وام چک بدهی که سر خونه سازی داشتیم کاسه صبرش تموم شده رو ...

هعی اره واقعا ممکنه 

اینم درنظر میگیرم ک اگ منم مثل اون بخوام قضاوت بیجا کنم که سنگ رو سنگ بند نمیشه

مرسی ازت عزیزم اروم شدم حداقل😅💓