ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
✌🏻🖤از کردستان تا گیلان جانم فدای ایران🖤✌🏻 🖤🕊️از زاهدان تا تهران جانم فدای ایران🕊️🖤 بعد چند وقت برگشتم خواستم امضا مو پاک کنم گفتم ولش بمونه به یادگار 😉
من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم، تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
باور کن هر آهنگی که تو گوشیم دارم باهاشون یه خاطره ای دارم
✌🏻🖤از کردستان تا گیلان جانم فدای ایران🖤✌🏻 🖤🕊️از زاهدان تا تهران جانم فدای ایران🕊️🖤 بعد چند وقت برگشتم خواستم امضا مو پاک کنم گفتم ولش بمونه به یادگار 😉