2777
2789
عنوان

راهنمایی

52 بازدید | 6 پست

سلام خانمها یه مشکل بزرگ دارم امیدوارم کمکم کنید من۴۲ سالمه بعد از گرفتن مدرک لیسانس خیلی دنبال کار گشتم اما متاسفانه موفق نشدم بعدش اینقدر توخونه موندگار شدم که شده برام یه معضل بزرگ وقتی دچار افسردگی میشم واز خونه نشینی خسته میشم هی دعا میکنم یه کاری برام جور شه تا این بیکاری در بیام وزندگی هدف مند بشه اما همینه این کار برام جور بشه تردید میاد سراغم وبادخودم هزار بهانه میارم برای رد کردن همین امروز برام  کار تو یه مدرسه غیر انتفاعی جورشده حالا غم تر دید افتادهدبجونم میگم نمیرم خانوادم میگن برو اصلا نمیتونم از این خونه نشینی کوفتی دل بکنم این اولین بار نیست چندینفرصت شغلی برام اومد قبلنا که همین دودلی وتردید نذاشت برم تو این مواقع دنبال دلیل میگردم برای نرفتن  دلیل النم اینه که حس میکنم توانایی سرو کله زدن با بچه هارو ندارم از یه طرف ترسم ازاینکه برم بعد چندروز نتونم ادامه بدم باعث شرمندگی معرفم بشم خواهشا کسی میتونه این معضل نجاتم بده راهنمایی کنه مشاوره بده بنظرتون چرا باانکه از  خونه نشین بیزارم اما بازم حاضر نیستم ازش دل بکنم فردا باید جواب بدم خواهشا کمکم کنید دوستان ممنون 

آدم وقتی به یه محیطی عادت میکنه دیگه عوض کردنش  براش سخت میشه و این کاملا طبیعیه 

الانم فقط باید دلتو بزنی به دریا و بزنی به هدف . باید هرجورکه شده خودتو از این فضا بکشی بیرون و ذهنتو به یه محیط جدید عادت بدی 

اولش سخته ولی بعدش درست میشه

فقط کافیه بخوای . فقط یه لحظه اس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آدم وقتی به یه محیطی عادت میکنه دیگه عوض کردنش  براش سخت میشه و این کاملا طبیعیه  الانم ف ...

سلام ممنون وقت گذاشتی  ، خوندن این پست حس خوبی بهم داد آره یه لحظه اس اما از بعدش میترسم که نظرم بر گرده یه سالی رفتم دفتر اسناد مشغول بشم اولش باشوق رفتم اما دو وسه روز بیشت نتونستم طاقت بیارم،کاش یه مشوق داشتم مث شما که همیشه بهم انرژی مثبت میداد

سلام ممنون وقت گذاشتی  ، خوندن این پست حس خوبی بهم داد آره یه لحظه اس اما از بعدش میترسم که نظر ...

اینا همش تلقینه . 

تو خودت انتخاب میکنی از چی بترسی از چی نترسی  

فقط تو ذهنته . به خاطر همین میگم فقط یه لحظه اس . لحظه اینکه تو انتخاب کنی از چی خوشت بیاد از چی نیاد 

حالا برای اولای راه  میتونی واسه خودت جایزه بزاری . مثلا بگی اگه این ماهو برم سرکار ، اخر ماه خودمو یه شام خوب مهمون میکنم یا هرچیزی به سلیقه خودت

سریییییع برو دنبالش ویلا یه روزی حسرتش به دلت میمونه

قربونت برم عزیزم امیدوارم به هرچی میخوای برسی♡

اینا همش تلقینه .  تو خودت انتخاب میکنی از چی بترسی از چی نترسی   فقط تو ذهنته . به خاطر ...

ممنون گلم دارم سعی میکنم خیلی حس خوبی پیدا کردم  شاید این شغل رو از دست بدم امادارم رو خودم کار میکنم که بتونم ذهنم را آماده پذیرش کنم خیلی خوبه که اینجا دوستانی هستن انرژی مثبت میدن من واقعا نیاز به یه محرک دارم که کمکم کنه خیلییییی ممنون عزیزم