2777
2789
عنوان

دستمزد ندادن مادرشوهرم

923 بازدید | 49 پست

مادرشوهرم فیلمبردار مجالسه جدیدا منم باهاش میرم تا یاد بگیرم این سری ک رفتیم مثلا تو باغ مدلارو من میگفتم اون عکس میگرفت تو مراسمم از۳ساعت فیلم دوساعتشو من گرفتم بقیشو اون،حالا عصر زنگ زده میگه ۴۰تومن انعام گرفتم ۲۰تومنش مال تو من از ظهر رفتم تا ۱۲شب برای بیست هزار تومن،نمیدونم باید بهش بگم ک پول بیشتری بهم بده یا زشته اخه خدایی بچه کوچیک و شوهرمو ول میکنم حداقل یکم بده دستم گرم شه 

ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است       حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالی است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه داری یادمیگیری دیگه باید هزینه اموزشم بدی

خدایا من یه اشتباهی کردم و برای اشتباهم دارم ساعتها و روزها و هفته ها و ماه ها و سالها تاوان پس میدم خدایا غلط کردم اشتباه کردم منو ببخش و ازین وضعیتی که توش گیرکردم نجاتم بده.گره زندگی من فقط به دست خودت بازمیشه. خدایا منو ازدست این روانی نجاتم بده به هرحالت که خودت صلاح میدونی که میدونم بهترینهارو برای بنده هات میخوای. لطفا برای آرامشم و رسیدن به آرزوهام دعام کنید حاجتتون روا.