2777
2789
عنوان

لکه پیسی پوست

7229 بازدید | 47 پست

سلام دوستان. ممنون میشم راهنمایی کنین منو خیلی نگرانم. حدود ۳ ماهی میشه رو پوست صورت و بدنم لکه های سفید دراومده البته خیلی سفید نیس ولی دقت که بکنی از پوستم روشن تر. رو چونه قفسه سینه گردن و پاهام هستن این لکه ها. دکتر رفتم آزمایش نوشت هیچی نگف تا پسفردا که ببرم جوابو دکتر نمیدونم از استرس چیکار باید بکنم‌ . کسی تجربه ای تو این زمینه داره؟ لکه های پیسی از اول سفیدن یا کم کم کمرنگ میشن؟ اینم بگم پوست قفسه سینم گاهی اوقات خارش خیلی شدیدی میگیره  ممنون میشم اگه تجربه ای دارین بهم بگین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم من پیسی دارم اما خارش اینا اصلا نداره شاید مال تو قارچه تیناورسیکالره که زود درمان میشه

لکه های شما چجوریه؟؟ از اول سفید پر رنگ بودن؟ همه جای بدنتون هست؟

لکه های شما چجوریه؟؟ از اول سفید پر رنگ بودن؟ همه جای بدنتون هست؟

بعضیا شون کم رنگن بعضیا پررنگ بستگی به اون قسمت داره که روشه مثلا من رو سینم هست کاملا مشخصه رو گردنم هس کم رنگه کنار لبم هست که فقط خودم میبینم جلو ایینه

پیسی که خارش نداره  نشونه های دیگه چی داری

فقط گاهی اوقات کل قفسه سینم خارش شدید داره ولی لکع هایی که رو صورتم یا پاهام هست اصلا خارش نداره. رنگشونم خیلی سفید شیری نیس از پوستم یکم روشن تر

فقط گاهی اوقات کل قفسه سینم خارش شدید داره ولی لکع هایی که رو صورتم یا پاهام هست اصلا خارش نداره. رن ...

لکه های صورتت چند وقته بوجود اومده 

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰