2777
2789
عنوان

پانیک

303 بازدید | 12 پست

بچها تجربه هاتون درباره پانیک رو میشه کامنت کنین؟♥️

دمتون گرم

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

میشه لایکم کنید استرس و اظطراب هم پانیکه ؟

من تورو یادم نمیره...حتی اگه توی هزارن تناسخ دیگه زنده شم .. باشماره خودت عضو اینجا شدم. اگه امدی خوندی بدون دارم خیلی اذیت میشم بدون تو ..خیلی گریه کردم .استرس گرفتم اضطراب. وسواس فکری میدونی دارو میخورم دکتر میگه باید دارو بخورم افسرده ام🙂 اینا نمیدونن من دارو نمیخوام تورو میخوام بخدا خوب میشم اگه برگردی.. یادته قسم میخوردی نزاری کسی منو اذیت کنه دمت گرم هیچوقت نزاشتی هیشکی اذیتم کنه فقط خودت اذیتم کردی . کاش فقط اذیت میکردی زیر پات لهم کردی ولی عیب نداره من که عادت دارم ولی تو مراقب خودت باش. دلم برات تنگ میشه ولی اگه بدون من خوشی .. گور بابای دل من

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام من ۳ ساله درگیرشم که البته با دارو کنترل شده تقریبا

عزیزم میشه از علائمت بگی؟

و اینکه چه زمانی دچارش میشدی

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

سلام من ۳ ساله درگیرشم که البته با دارو کنترل شده تقریبا

من دو سه روز استرس و اضطراب دارم و انگار دلم آشوبه بنظرت پانیکه ؟

من تورو یادم نمیره...حتی اگه توی هزارن تناسخ دیگه زنده شم .. باشماره خودت عضو اینجا شدم. اگه امدی خوندی بدون دارم خیلی اذیت میشم بدون تو ..خیلی گریه کردم .استرس گرفتم اضطراب. وسواس فکری میدونی دارو میخورم دکتر میگه باید دارو بخورم افسرده ام🙂 اینا نمیدونن من دارو نمیخوام تورو میخوام بخدا خوب میشم اگه برگردی.. یادته قسم میخوردی نزاری کسی منو اذیت کنه دمت گرم هیچوقت نزاشتی هیشکی اذیتم کنه فقط خودت اذیتم کردی . کاش فقط اذیت میکردی زیر پات لهم کردی ولی عیب نداره من که عادت دارم ولی تو مراقب خودت باش. دلم برات تنگ میشه ولی اگه بدون من خوشی .. گور بابای دل من
من یه دوره ی سه ماهه و ۴ماهه داشتم الان با دارو خیلی بهترم

عزیزم علائمتو میگی؟

و اینکه چه تایمی دچارش میشدی؟

چجوری سعی میکردن ارومت کنن

و چقدر طول میکشید تا دوباره اوکی شی

عزیزم میشه از علائمت بگی؟ و اینکه چه زمانی دچارش میشدی

تپش قلب شدید،فشارخون بالا،حالت خفگی و نفس تنگی،حالت مرگ،خیلی خیلی خال بدیه

من خیلی شدید شده بود و قابل پیش بینی نبود،تو مهمونی میشدم تو خیابون میشدم شبا از تو خوابم میشدم

تقریبا پارسال اخرای شهریور ماه تو راه شمال احساس تهوع شدید داشتم در حدی که دهنمو نمیتونستم باز نگه دارم ولی هیچی بالا نمیاوردم تقریبا یک ساعت زدیم گوشه وایسادیم تا من بالا بیارم ولی اصلا این اتفاق نیوفتاد و من فقط احساسشو داشتم بعد یک ساعت بدنم خشک شد مثل چوب و فکم شروع به لرزیدن کرد رفتم بیمارستان سریع  پزشکا ضد تهوع دادن  ولی خوب نشدم تا سه ماه همین شرایط بود شدم ۴۸ کیلو در روز چهار بار رفتم بیمارستان روزی شیش تا امپول میزدم ولی خوب نمیشدم ده جلسه دکتر معده رفتم ولی تشخیص ندادن در اخر رفتم روانپزشک تشخیص پانیک دادن الان یک ساله دارو میخورم خدارو شکر خوبم فعلا

باخبر باش پس از ظلمت این چند صباح صبح دولت بدمد شادی ما پشت در است 
تقریبا پارسال اخرای شهریور ماه تو راه شمال احساس تهوع شدید داشتم در حدی که دهنمو نمیتونستم باز نگه د ...

چقدر سخت🥲

خوشحال شدم که بهترین

عزیزم علائمتو میگی؟ و اینکه چه تایمی دچارش میشدی؟ چجوری سعی میکردن ارومت کنن و چقدر طول میکشید تا ...

خفگی حس مرگ حس سنگینی قلب تاری دید سرگیجه 

بیشتر موقع خستگی زیاد یا گرسنگی تحریکش میکرد 

اگه خفیف تا متوسط بود فقط راه میرفتم و نفس میگرفتم اگه شدید میشد میرفتم اورژانس آرامبخش میزدن بهم