2777
2789
عنوان

قطره سیلیس

31841 بازدید | 19 پست

خانوما من یه دوره قطره سیلیس الن بیوتی خریدم 

تاثیر چندانی رو مو و استخونام ندیدم

اما اینقد تو سایت تبلیغشو دیدم دوباره تصمیم گرفتم بخرم 

کسی تجربه ای از خریدش داره؟

فقط خواهشا فروشنده های نفیس تبلیغ نکنن

واقعا اثر نداره؟ من کامنت مثبت زیاد دیدم میخواستم بخرم ولی تشخیص نمیدم کامنتا تبلیغه یا واقعیت

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
واقعا اثر نداره؟ من کامنت مثبت زیاد دیدم میخواستم بخرم ولی تشخیص نمیدم کامنتا تبلیغه یا واقعیت

من یه دوره استفاده کردم 

تاثیر چندانی ندیدم 

اما چند نفر از اقوام خریدن راضی بودن 

منم دو دلم 

از هر کی ام میپرسم فروشنده نفیس از اب درمیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه دوره استفاده کردم  تاثیر چندانی ندیدم  اما چند نفر از اقوام خریدن راضی بودن  ...

اره الان فروشنده‌هاش میان میرن رو مخ

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
من الان دو دوره است ساشه کلاژن هم مصرف میکنم اما نمیدونم تاثیرشون با سیلیس مشابه یانه؟

من در مورد این ساشه چیزی نشنیدم

سلام عزیزم درمورد این قطره من یه فیلم از رضایت یه خانم دکتری که به بیماراش پیشنهاد داده بود دارم اگه خواستید پیام بدید تا براتون بفرستم خودتون ببینید ۰۹۳۳۴۲۳۷۱۲۵ 

سلام عزیزان  آناتومی هر کسی در بدن فرق می‌کنه بعضی ها دریک دوره تاثیر میبینن وبعضی ها در 6دوره اصلش باید 3دوره مصرف بشه 

واین قطره مسکن نیس 

باید بگین برای چی مصرف میشه 

من جلالی هستم مشاوره نفیس 09372575990

قطره باید اصلش با پودر کلاژن مصرف بشه تا تاثیر بهتر بزارن