2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره انگار ی بچها ت همین نی نی سایت گفت

منم خیلی میخواستم بخرم ولی داداشم پودرشو خریده

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
اره انگار ی بچها ت همین نی نی سایت گفت

مثل اینکه قرصش نیست اگر اشتباه نکنم

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
گفتم عکس قرصشو بزاره 

خودمم زدم تو نت دیدم قرصشو ولی هیچ جایی نداشتن

منم.خیلی لاغرم و خیلی راه ها رفتم ولی اصلا چاق نشدم

گیناپ خوبه اگه درحال شیردهی و بارداری نیستین از گیناپ قویتر و بهتر کینگ فته

انواع محصولات چاقی و لاغری وپوست برای اطلاع از قیمت و مشاوره در واتساپ یا روبیکا و... پیام بدید09399454750
گفتم عکس قرصشو بزاره 

قرصش هست ترکی و ایرانی .

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.