2789
عنوان

وسواس فکری

249 بازدید | 24 پست

تاحالا تو دام فکراتون افتادید؟یعنی هرچقدر حل میکنید یه مسئله رو تو ذهنتون ، حل نمیشه و نمیتونی بیخیالش بشی همراهش ممکنه دلهره هم بگیرید 

تاحالا شدین اگه شدین برای درمان چیکار کردین؟

اره میخورنم قشنگ 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

آره اما دارم درمان می کنم 

اتاق بغلی یه دخترست 👩🏻خوشگل موهای بلند  و دم اسب پشتش شام ناهار و با همیم کرما 🐛🦠🪱رو  سرخ میکنه خوب میزاره که مغز پخت شه تن جفتمون ملافست اون لباس عروسشه  👰🏻‍♀️من کت شلوارم 🤵                               من اگه برم توی تاپیکی  و ببنیم کمکی ازم برمیاد سعی میکنم دریغ نکنم                   لازم نیست نسبت به همه نظر ها گارد  بگیریم   من وقت این رو ندارم که دیگران رو توجیح کنم با اون که کم حرفم گاهی وقتا از حرف زدن خسته میشم و حال قانع کردن دیگران رو ندارم     اگه ببینم بحث باهاتون  بی فایدست اصلا شروع نمیکنم که وقت هر دومون گرفته نشه    

اره مخصوصا در رابطه با درس

مثلا ثبت نام میکنم برا یچی همه ش میگم اشتباه نکرده باشن نکنه اطلاعتم غلط باشه ده بار میرم میگم مطمعن باشم ک ثبت نام شدم؟پرونده م گم نشده باشه؟مریضم واقعا

الان برا کنکور ثبت نام کردم همه ش حس میکنم ی خطایی کردم 

تراپیست ها معتقدن باید ذهن رو گول بزنی یعنی وقتی وارد بازیت میکنه تو هم بری سراغ یه داستان عملی 

مثلا آشپزی ورزش مطالعه یا حتی فکر دیگه که این آخری توی سیکل نگهت می داره.اما در کل توی لوب فکری گرفتار شدن خیلی همت میخواد ازش بیرون اومدن امیدوارم به زودی خلاص شی ازش عزیزم

آن خط سوم منم...
چی

میشینی رو زمین

یه برگه کاغذ(شایدم دو سه تا)میذاری جلوت

شروع میکنی به هررررچیزی که فکر میکنی در آن واحد، اونو مینویسی

هرر چیزی که اذیتت میکنه

مثلا: فردا امتحان دارم،گوه بارم نیست،حالت تهوع دارم،سرم داره گیج میره،کاش آدم شم،همه چیز مزخرفه،گشنمه،...

اینجوری.

بعدش که همه چیو نوشتی،

پاره میکنی اون کاغذا رو 

میری یه چند دقیقه استراحت

برمیگردی دوباره اگه نیاز داشتی باز مینویسی 

اگه هم نه،اینبار،شروع میکنی اصلی ترین دغدغه اتو میاری رو کاغذ راه حل هاشو مینویسی

هی تو مغزت نگهش میداری که ببینی میتونی چیکارش بکنی

ما عشقی رو قبول میکنیم که فکر میکنیم لیاقتشو داریم-the perks of being a wallflower