2777
2789
عنوان

حوزه کنکور

281 بازدید | 11 پست

من مرکز کرج هستم. حالا نمیدونم حوزه کنکورو فردیس انتخاب کنم یا کرج. میگن کرج حوزه هاش خیلی گیر میدن و موقع ورود خیلی میگردن. کسی هست تا حالا فردیس کنکور داشته باشه یا کرج؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خوبین ؟

ببخشید یک سوال داشتم من امسال ۱۲ کارو دانش هستم 

و میخواستم سال بعد کنکور انسانی و بدم 

اما از چند نفر از مشاور ها پرسیدم گفتن باید دیپلم انسانی داشته باشی یا اینکه امتحان نهایی بدی با گفتن که کلا نمیتونی کنکور انسانی بدی 

بعضی ها هم گفتن که فقط امسال اینطوریه از سال 1402 دیگه نمیشه دیپلم ی رشته رو داشته باشی و بری کنکور ی رشته دیگه رو بدی 

راستش من سر دوراهی موندم امسال میخواستم فقط روی درسای خودم تمرکز داشته باشم و معدلم و ببرم بالا و سال بعد کنکور انسانی بدم 

اما الان میگم اگه اینطوریه امسالم بخونم کتابهای انسانی و کنکور بدم 

واقعا سر دو راهی موندم 🥺

شما اطلاعی دارید؟

چطور بود

پلیس اومده بود دم در مقنعه رو زدن بالا رو گوشامون دست کشیدن بارزس بدنی هم کردن اگر صدا میداد دستگاه میگفتن هر چی هست دربیارن وگرن اجازه ورود نداری  تقلب رد میکنیم 

سلام خوبین ؟ ببخشید یک سوال داشتم من امسال ۱۲ کارو دانش هستم  و میخواستم سال بعد کنکور انسانی ...

بله باید دیپلم انسانی داشته باشید من دیده بودم مثل شما که دیپلم رشته ایی که میخوان رو بگیرن. ولی نشنیدم که نمیشه از سال دیگه گرفت. شما از الان شروع کنی به ثبتنام رشته انسانی. تا سال دیگه دیپلمتونو میگیرید هم دی هم خرداد هم شهریور امتحان میدید

سلام خوبین ؟ ببخشید یک سوال داشتم من امسال ۱۲ کارو دانش هستم  و میخواستم سال بعد کنکور انسانی ...

اگرهم نشه از سال دیگه. باید تطبیق بزنن براتون که چه درسایی رو امتحان بدید