2777
2789
تو99درصد موارد اونی که خودش کات کرده برمیگرده به شرطی که پای کس دیگه ای وسط نبوده باشه زمان برگشتم ...

عشقم اول خودش کات کرد بعد برگشت

هی گفت شرایط ازدواجو ندارم دیگه

ولی هی میره میاد

آخر سر خودم کات کرذم باهاش چون یه حرفی بهم زد ناراحت شدم

ممکنه برگرده؟

دلتنگشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشقم اول خودش کات کرد بعد برگشت هی گفت شرایط ازدواجو ندارم دیگه ولی هی میره میاد آخر سر خودم کات ...

نمیدونم چه جور شخصیتی داره اگه دل نازک باشه احتمال زیادیه بهونه برا برگشت بهت پیدا میکنه ولی اگه مغرور وخودخواه باشه احتمالش کم تره

من خودم همه جورشو دیدم

وقتی دعوا میکردین برا اشتی بیشتر اون پیش قدم میشد یاتو

قبلا من اما اذیتم میکرد تا اشتی کنه میگه باید زمان به خودم بدم

اما تو این چند وقته اخیر هروقت قهر کنیم اجازه میدم با خودش کنار بیاد بعد خودش پیش قدم میشه

قبلا من اما اذیتم میکرد تا اشتی کنه میگه باید زمان به خودم بدم اما تو این چند وقته اخیر هروقت قهر ک ...

احتمال50،60درصد برمیگرده مخصوصا اگه واقعا قصدش ازدواج باشه وبخوادت راحت نمیتونه ازت بگذره

احتمال50،60درصد برمیگرده مخصوصا اگه واقعا قصدش ازدواج باشه وبخوادت راحت نمیتونه ازت بگذره

قبلا قصدش ازدواج بود الانم دوست نداره منو از دست بده

ولی میگه با این شرایطی که من دارم نمیتونم بیام جلو و مشخص  نیست چه وقتی اوضاعم درست میشه 

حتی دیگه نمیگه منتظرم بمون

میگه نمیخوام الافت کنم

یعنی با شما ازدواج نکرد؟؟؟

نه عزیزه من رفت ازدواج کرد بعدش هم مثل خر پشیمان شد خیلی ها تو ایستا پروفایل مرگ می زاشت بدای خودش🥺🥺🥺چونکه دل من رو سوزوند برو تاپیک من رو بخون درمورد یه خواب ازدواج در برزخ

من دیگه سمتش نرم اره؟ منتظر بمونم ببینم میاد یا نه اره؟

خب عزیزم تو باید ببینی خودت چی میخوای ازاین رابطه

اگه ازاین رابطه ازدواج میخوای اون ادم میگه من الان شرایطشو ندارم وتوهم واقعا نمیتونی مجبورش کنی چون واقعا ازدواج سخت شده مخصوصا برا پسرا 

پس اگه ازاین رابطه ازدواج میخوای دیگه سمتش نرو اون ادم شرایطشو نداره دوسم نداره تورو الاف خودش کنه بخدا پسرام دوست دارن زندگی تشکیل بدن دوست دارن دخترمورد علاقه شونو مال خودشون کنن ولی چیکار کنن که اوصاع افتضاحه پس اگه ازاین رابطه ازدواج میخوای دیگه نرو چون شرایطشو نداره این جوری جفتتون اذیت میشید

ولی اگه نظرت عوض شده ومیخوای دوستی رو ادامه بدی وهروقتم یه خواستگار خوب برات امد تمومش کنی میتونی دوباره بری تو رابطه باهاش اول فکراتو بکن بعد به برگشت فکر کن