2777
2789
عنوان

خدايا چرا اخه ؟

180 بازدید | 15 پست

سه ساله دارم زجه ميزنم 

بچه سالم وصالح ازش ميخوام 

انواع چله ونذرارو انجام دادم 

ديگه چيكار كنم ؟؟

يكي بهم بگه

من الان تو اوج نا اميديم 

تروخدا بهم بگيد چيكار كنم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب بگو من چيكار كنم ؟؟؟ خستم 

اول توکل ب خدا دوم فک نکردن ب این موضوع سوم امیدداشتن ب خدا ک توام ی روزی مادرمیشی

تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀

اول توکل ب خدا دوم فک نکردن ب این موضوع سوم امیدداشتن ب خدا ک توام ی روزی مادرمیشی

يه مدت موفق شدم بهش فكر نكنم

ولي بازم امروز داغ دلم تازه شد با ديدن لباسايي كه براي بچه خريدم

احساس كردم دارم اتيش ميگيرم 

گلی 

هیچ وقت به خدا نگو چرا 

درسته الان تو شرایطی هستین که این حرفا نمکی میباشه رو زخمتون ولی هیچ وقت کار های خدا بی حکمت نیست

شاید خدایی نکرده خواسته تون بر آورده بشه ولی در عوض  واسه یکی از عزیز هاتون مشکلی بع وجود بیاد

من معتقدم که به خدا نباید گفت چرا چون اون راه چاه زندگی مارو بهتر از خود ما میدونه

من خودم دو تا عمه دارم که نزدیک به سیزده چهارده ساله ازدواج کردن و بچه دار نمیشه تا چند سال دیگه هم وارد یائسگی میشن و....

یا یکی از فامیل هامون چند سال دنبال بچه دویید و خدا بهش داد در عوض الان بعد چند سال زندگیش داغون شده که بیا و ببین الان اون بچه هایی که به خدا عجز و التماس میکرد و سلامشون رو هم تحویل نمیگیرع بماند که چه ها شد و نشد...

شما هم صبوری پیشه کن قطعا خدا در زمانش بهتون یکی از بنده ها صالحش رو میده تا در آغوش گرمتون پرورشش بدین

هرکسی را همدم غم ها و تنهایی مدان...سایه همراه تو می آید ولی همراه نیست!
گلی  هیچ وقت به خدا نگو چرا  درسته الان تو شرایطی هستین که این حرفا نمکی میباشه رو زخمتو ...

حرفاتو قبول دارم عزيزم 

ولي من ميگم خدا كريمه 

ميتونه هم عزيزامو حفظ كنه هم بچه سالم صالح بهم بده

از رحمت خدا نا اميد نشدم من

ولي نميدونم چمه  

خيلي خستم خيلي زياد 

يوقتايي نشونه هايي از خدا ميبينم 

كه ميخواد بهم بفهمونه بهت ميدم 

ولي چه كنم هر مدت اينجوري ميشم 

حرفاتو قبول دارم عزيزم  ولي من ميگم خدا كريمه  ميتونه هم عزيزامو حفظ كنه هم بچه سال ...

میفهمم عزیزم

با اینکه خودم این درد و نچشیدم ولی تجربه شو داشتم تو اطراف ودیدم چقدر سر این مسئله ناراحتی هایی داشتن

توکلت بر خدا باشه ان شاءالله یه نی نی خوشگل و سالم رو میده بهت فقط نکنه یه وقت نا امید بشی از رحمتش! 

نزار پیوند امیدت بع خدا در زندگیت گسسته بشه چون روح از زندگی پر میکشع 

آدمی به امید زنده است😊

هنوز وقت زیاده....

هرکسی را همدم غم ها و تنهایی مدان...سایه همراه تو می آید ولی همراه نیست!