2777
2789
لیزر باشگاه پاکسازی پوست رسیدگی دائمی به پوستم تو خونه  رژیم غذایی  فیلر بینی زدم ای ...

عریرم فیلر بینی هزینش چقدر شد راضی هستی چه فرقی کرد

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه وقتشو دارم نه پولشو پس جواب هیچیه😂

هم حرفات حرفای منه

هم دختر پاییزی تو خوده منی😹♥️

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
لیزر باشگاه پاکسازی پوست رسیدگی دائمی به پوستم تو خونه  رژیم غذایی  فیلر بینی زدم ای ...

عزیزم فیلر بینیتونو بزرگتر نشون نداد؟راضی بودین؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

لیزر فول بادی 

ناخن های کاور مرتب 

ناخن های پام همیشه مرتب و لاک زده 

تو خونه اسپا انجام 

روتین پوستی مو رعایت میکنم 

برای موهام روتین دارم 

گاهی لیفت مژه و ابرو 

قصد دارم موهامو ی احیا کن ولی فعلا پولشو ندارم 

پیاده روی م میرم ی روز در میان یادم رفت ک بگم

/فاطمه هستم/میشه برای سلامتی‌م ۱ صلوات بفرستی🥺🌻

جمعه ها

اول صبحونه‌ی خفن

حموم

ماسک مو

بعد حموم بخور نعناع

ماسک صورت (پاکسازی)

بعد ماسک اسپری گلاب

رو اخلاق و عزت نفسمم کار میکنم.

کتاب میخونم در موردش

واسه سلامتی یکی از اعضای خانوادم دعا کنید ممنون🌱🩵

خیلی وقته به خودم نمیرسم☹️😂

البته از هفته های بعد شروع میکنم 

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
میشه بگید روتین پوستیتون چیه

روزی یک بار صورتمو با صابون زردچوبه میشورم. هفته ای یک بار اسید هلو بایو آکوا استفاده میکنم هفته ای یک بار از اسکراب شکر سیاه و ذغال فریمن و هر دو هفته از ماسک ذغال سودا استفاده میکنم. 

Belle سابق
هرروز حداقل صبح بلند میشم آرایش کامل انجام میدم رنگ مو بوتاکس کاشت ناخن عطر بدن و مو یا سرم مو ...

ارایش پوست و نابود میکنه ها

میتونی حداقل به پوستت برسی روتین داشته باشی دیگه کرم پودر اینا نزنی