مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن
اینکه از همه یه آتو داشته باشی ولی خودت دست کسی آتو ندی
اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂. .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی✋️🤍 . ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
نمیدونم والا من یه برهی سفید کوچولو ام که با کسی کاری ندارم
👈👉
آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)
آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)
ساده لباس نپوش و در کل ظاهر خیلی ساده ای نداشته باش. مثلا مانتو مشکی خیلی ساده است به جاش رنگی بپوش موهات مرتب باشه اگه دوست داری رنگ کن. یه مقدار کم ارایش کن ولی سایه نزن واسه تو اجتماع وجهه خوبی نداره. جدی و محکم جواب بده و اگه کسی بهت گفت ساده ای و مهربونی و اینا بگو نه من ساده نیستم با ادما مثل خودشون برخورد می کنم. و از این جور حرفا.
طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
چه جیغ بکشی چه نکشی چوپان قراره بیاد بفروشت سفید سفید : واژه ای که بز ها برای ببعی ها به کار ...
دهانم دوختی🗿
امیدوارم خریدارامون ادمای متفاوتی باشن گوگولی
گوگولی: مجازا در اینجا به معنی بز سرکش