2777
2789
سلام گلم سال بعد این موقع ها حس میکنم  بله به نظرم بازم اینا حسم هستن نمیدونم درست باشه یا ن ...

حست در مورد مشخصات شوهرم چیه ؟ چه شغلی و چه حروفی داره و چجوری آشنا میشم ؟ 

لاحول و لا قوه الا بالله ( من سال نو عروس میشم ) 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حست در مورد مشخصات شوهرم چیه ؟ چه شغلی و چه حروفی داره و چجوری آشنا میشم ؟ 

پوستش سفید خوشگله خوشتیپ عاشق بچه است موهاش سیاه و خرمایی‌

اسمش سینا یا حسین حس میکنم توی اسمش س وجود داره در کل 

توی بانک حس میکنم آشنا میشین

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
میشه بگی اونیکع تو ذهنم چرا نمیاد خواستگاریم ؟  دوسم داره اصلا؟  امسال چ رشته ای قبول می ...

یکم مردد هست انگار که خود شما ام دوسش داری یا نه

بله زیاددد دوست داره

فرهنگیان حس میکنم

دی

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
یکم مردد هست انگار که خود شما ام دوسش داری یا نه بله زیاددد دوست داره فرهنگیان حس میکنم دی

الان این که گفتی فامیله یا غریبه ؟ 

چ شکلیه؟؟؟؟ 

چندتا خواهر برادر داره

کی میاد خواستگاریم بنظرت؟؟

مال منو نگفتی🥲

بازم عزیزم ممکنه اشتباه کنم چون ادعایی ندارم تو این زمینه بقیه بهم میگن حست قویه🌹

الان این که گفتی فامیله یا غریبه ؟  چ شکلیه؟؟؟؟  چندتا خواهر برادر داره کی میاد خواستگا ...

فامیل دور

چشماش و موهاش سیاه‌ خمار خیلی کم‌ ریش داره یکیم‌ که حس میکنم همین ریش خیلی رو جذابیت زیادش تاثیرگذاشته ساده میپوشه اما شیک 

فک کنم ۱برادر و یک خواهر‌

اواخر امسال یا اوایل سال جدید تو فروردین

پوستش سفید خوشگله خوشتیپ عاشق بچه است موهاش سیاه و خرمایی‌ اسمش سینا یا حسین حس میکنم توی اسمش س وج ...

شوهر آینده من یعنی شوهر جدیدم شغلش چی حس می‌کنی ؟ خواهر برادر و ... اینجور چیزا 

لاحول و لا قوه الا بالله ( من سال نو عروس میشم ) 
شوهر آینده من یعنی شوهر جدیدم شغلش چی حس می‌کنی ؟ خواهر برادر و ... اینجور چیزا 

پسر مدیر یه شرکت یا کارخونه حس میکنم که خیلی پولداره‌ که خودشم اونجا کار میکنه

۱خواهر داره یا ام تک فرزند که اولی حسم بیشتره