2777
2789
[QUOTE=257597119]۳سال دیگه  مشخصات ظاهری بخوام بگم قدش متوسطه رو به بالا شرکت کار میکنه انگار[/ ...

۱سال دیگه یا کمتر حس میکنم 

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب دوستان من بازهم اعلام می‌کنم هیچ ادعایی ندارم 😅ولی خب دیگران گفتن  چند باری بهم خواستم امتحان کنم‌ هر چی اومد گفتم‌ بازم حلال بفرمایین استارتر شلوغ کردم اینجا رو ببخشین😂🌹یاعلی

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
حس میکنم به کارای هنری مثل خیاطی آشپزی علاقه دارین و توش موفق هم میشین و به طور ناگهانی هم این اتفاق ...

به نظرتون من طلاق میگیرم یا زیر یک سقف میرم ؟ الان عقد هستم

در کل عروسی من کی هستش ؟ 

نی نی اول من چیه ؟ 

لاحول و لا قوه الا بالله ( من سال نو عروس میشم ) 
به نظرتون من طلاق میگیرم یا زیر یک سقف میرم ؟ الان عقد هستم در کل عروسی من کی هستش ؟  نی ن ...

با عرض معذرت حسم میگ خیلی زود طلاق میگیرین‌ ولی باز ازدواج میکنید‌ اینبار زندگی خیلی خوبی قراره داشته باشین

بچه اولتون پسر حس میکنم

فک کنم فروردین

ماشین قرعه کشی برنده میشم؟ کی باردار میشم؟

حس میکنم شانستون زیاده 

بهمن یا اردیبهشت ۱سال دیگه

با عرض معذرت حسم میگ خیلی زود طلاق میگیرین‌ ولی باز ازدواج میکنید‌ اینبار زندگی خیلی خوبی قراره داشت ...

سلام عزیزم 

کی ازدواج مجدد میکنم ؟ کی برام موقعیت جدید خواستگاری پیش میاد ؟ 

پزشکی قانونی موفقیت دارم ؟ 

لاحول و لا قوه الا بالله ( من سال نو عروس میشم ) 
سلام عزیزم  کی ازدواج مجدد میکنم ؟ کی برام موقعیت جدید خواستگاری پیش میاد ؟  پزشکی قانون ...

سلام گلم

سال بعد این موقع ها حس میکنم 

بله به نظرم

بازم اینا حسم هستن نمیدونم درست باشه یا نه🌹