2777
2789

کیا خانوادشون بهشون جهیزیه ندادن ؟

همش میگم خوب شد قطع ارتباط کردم ، یادم نمیاد خانوادم پشتم باشن ، حمایتم کنن! حتی خریدای خواستگاریمم خودم کردم ، نمیدونستم به کدوم کارم برسم ! مشکلشونم شوهرم نبودا ، فقط ناراحت بودن من عروسی میکنم، باید خرج کنن! دنبال بهانه بودن ! بابام روز نامزدی بهم گفت پنج میلیون بهت میدم با پسره فرار کن! میخواست بدون عروسی ، جهاز و خرج با پنج تومن سر و تهشو هم بیاره! بعد نامزدی برگزار شد ، گفتن انگشترو پس بده ، ما پول نداریم خرج جهاز و عروسی کنیم ! بعد سره عقدم گفتن خونمون کثیف میشه برو محضر عقد کن! با لباس کهنه و سیاه فرستادنم محضر! اونجام بابام مسخره مون میکرد! بعدشم هی کتکم میزدن تو خونه، میگفتن گم شو جهاز نمیدیم، یه بارم فرستادنم پیش یه آقای خیِّر ، گفتن برو بگو بی کس و کاری! بلکه کمکت کرد! با قرض و وام یه عروسی و جهاز مختصر تهیه کردم! بعد عروسی هم دیدن شوهرم خوبه ( البته به ظاهر و از نظر اونا)همش از حسادت میخواستن تحقیرم کنن، پیش شوهرم  کتک فحش بیرون انداختن از خونه ، کاری نموند باهام نکنن، حامله بودم بابام با لگد افتاد بجونم، از خونشون بیرونم کرد، گفت جهاز ندادم سیسمونی هم نمیدم ! همیشه وقتی آبا از آسیاب می افتاد سرو کلشون پیدا میشد! اگه مشکلی داشتم میگفتن به ما مربوط نیست! بارها شوهرمو خودمو تیغ زدن! چه آبروریزیها ، چه تحقیرها! الانم شوهرم بیماره ، همش میزنن تو سرم ، مسخره میکنن، یعنی واقعا چه قبل ازدواج، چه تو این ده سال بعد ازدواجم ، حتی یه خاطره ی خوش ندارم ! متنفرم ازشون 

دخترو آدم حساب نمیکنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا خانوادتن یا دشمن 

من باشم اصلللللا باهاشون رفت و امد نمیکنم 

عجب آدمایین😏

یه صلوات مهمونم کنین حاجت روا شم🥺                                    ❤دخترم عشق زندگیم ❤

دقیقا من را میگی.  

هیچوقت پدرمو نمیبخشم

برای برادرم خونه ۵ طبقه خرید برای من یک دست لیوان هم نگرفت. 

پولدار بود و همیشه هم در مشکلات  زندگیشون من پیشقدم یودم

وزن الان ۷۸       هدف بعدی ۷۵    هدف بعدی تر ۷۰

الهی چقدر سخت شوهرت چه بیماری داره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
باورم‌نمیشه!!! هیچوقت همچین چیزیی رو ندیده و‌نشنیده بودم🙄😳 ی ازمایش DNA بدی بد نیس بنظرم😕 جلاد ...

من همینطور بودم دقیقا.  پدرم هم‌ خیلی پولدار۶

وزن الان ۷۸       هدف بعدی ۷۵    هدف بعدی تر ۷۰