2777
2789
عنوان

بی بی چک

82 بازدید | 7 پست

سلام

من همیشه از یه مارک بی بی چک میگیرم،و تو این چندماهه اقدام همیشه منفی بوده،و حتی بعد چندساعت هم منفی بوده

دیروز ۵ صب بی بی چک زدم،اما در حد سی ثانیه صب کردم دیدم منفیه بیخیال شدم،اما صب دیدم هاله خیلی کمرنگ داره،میدونم بعد ده دیقه نتیجه اش ارزش نداره اما چون هیچوقت بعد چندساعت عوض نمیشد امکان داره مثبت بوده باشه هاله اس

و اینکه فردا روز ۲۸ دوره ام هست و موعد پریودم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چرا انقد زود بیبی میزنی؟ هنوز موعدتم نرسیده چه برسه تاخیر داشته باشی. باید با تاخیر ده روزه بیبی بزن ...

از بس هولم خواهر😂

اخه من همیشه چند روز قبل پریودی لک بینی داشتم و این ماه نداشتم

اما خب پادرد و سینه درد دارم و هرلحظه حس میکنم پریودمیشم

از بس هولم خواهر😂 اخه من همیشه چند روز قبل پریودی لک بینی داشتم و این ماه نداشتم اما خب پادرد و س ...

خخخ آخه زود بزنی منفی بشه حال آدم گرفته میشه. ایشالله که بارداری‌. سینه درد یه علائم بارداریه. البته اگه قبلا نداشتی سر پریودات

خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده
خخخ آخه زود بزنی منفی بشه حال آدم گرفته میشه. ایشالله که بارداری‌. سینه درد یه علائم بارداریه. البته ...

اره اینم هس،زدم ناامید شدم خورد تو ذوقم

ولی بعد ک دیدم هاله انداخته یکم امیدوار شدم 

سینه دردمم قبلا نبود این ماه هست