کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی
۱۶سالمه متاهلم درس هم میخونم کلاس یازدهم یکساله ازدواج کردم ومشکلم اینه که خانواده همسرم خیلی با احساساتم بازی میکنند میگن یا بچه میاری یا زن دوم میگیریم خیلی فشار روحی رومه حتی حوصله درس خوندنهم ندارم:(
ب نظرم ازدواج شانسیه یکی تو سن کم ازدواج میکنن ولی انقدر همه چی واسش عالی پیش میره ک اصلا حسرت زوج ازدواج کردنشو نمیخوره یکیم صبر میکنه تاسی سالگی باچشم باز انتخاب میکنه همه جوره طرفو میسنجه امابازم وقتی میرن زیر یه سقف میفهمه چه کلاه بزرگی سرش رفته
۱۶سالمه متاهلم درس هم میخونم کلاس یازدهم یکساله ازدواج کردم ومشکلم اینه که خانواده همسرم خیلی با احس ...
دخالت های دیگران در مورد زندگیت بستگی به قدرت زبان خودت و شوهرت داره دخالت ها باعث بهم ریختگی زندگی میشه اجازه ندین هیشکی دخالت کنه حواستونو جمع کنین
از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
مشکل اینجاست که من بلد نیستم جلوی دخالتهای بقیه رو بگیرم شوهرمم پشتم نیست
اول باید با شوهرت صحبت کنی پشتیبان هم باشین اگه برعکس باشین هر روز مشگلات زیادتر میشه
از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...