shaghayegh۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 1099 عنوان تشخیص طلا 10312 بازدید | 15 پست سلام خانما مامانجون من حدود ۱۵سال پیش یا شایدم بیشتر یه النگوازمکه اورد هرکی میبینه میگه طلاست منم هول کردم🤣🤣🤣🤣هرچی روش بلدین بگین امتحان کنم به جز وایتکس همسرمردی زحمتکش 1401/08/13 | 19:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرخاانوووم۲ عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 475 خب چ کاریه ببر طلافروشی نشون بده قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
بانو_فیونا عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 9406 رژ لب، نفت یا تینر your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the 𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
آیسوووو13521 عضویت: 1393/06/14 تعداد پست: 2684 ببر طلافروشی ولی نپرس طلا هست یا نیست؟ بگو این چند گرمه و بخایم بفروشیم چند برمیدارین ببین چی میگه؛اگه گفت طلا نیست بگو مادربزرگم از مکه آورده بعنوان طلا
shaghayegh۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 1099 طلا کد داره عکسش ببینم ببین عکسشو همسرمردی زحمتکش
shaghayegh۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 1099 بذارش تو ابلیمو مشخص میشه طلاست یا نه تو سرکه گذاشتم سیاه نشد همسرمردی زحمتکش
متولد١٣٩٩ عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 17034 تو سرکه گذاشتم سیاه نشد کد نداره روش؟تو ابلیمو هم بذارش اگر طلا باشه درخشان تر میشه
shaghayegh۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 1099 کد نداره روش؟ تو ابلیمو هم بذارش اگر طلا باشه درخشان تر میشه چرا ولی خارجیه همسرمردی زحمتکش