2777
2789

من خواهر برادرم ازدواج کردن رفتن تنهایی با نامادری و بابام زندگی میکنم نامادریم کلا دوست نداره من باهاشون باشم میگه نون خور اضافه ای.

کلا من حق تفریح لباس خریدن و هیچی ندارم حتی توی خونه بابام نمیتونم اشپزی کنم توی همه چیز دخالت میکنه همه حقوق بابامو برای خودش برده بابامم از من زده کرده دائما تهمت میزنه تو با نامحرمان سر و سر داری و از این حرفا. امشب نامادریم گفت بیا بریم خونه خواهرم و رفتیم توی ماشین نشستیم اونجا بحث ازدواج انداخت و تیکه انداخت که مثلا من ۳۰سالمه ترشیدم و دیگه کسی منو نمیگیره منم اعصاب دعوا نداشتم ساکت موندم اما بابامم طرف اون بود میگفت اگر ازدواج میکردی الان وضعت این نبود که با ما بیایی منم گفتم از دستتون خستم منم نخواستم بیام و بحث بالا گرفت. نامادریمم چند وسیله توی پلاستیک بود محکم پرتشون کرد عقب تو صورت من منم دستشو که گرفت سمتم محکم با ناخن گرفتم از حرص

شروع کرد فحاشی منم مثل اون جوابش دادم به بابام گفت اینو نیار خونه خواهرم این ابرو نداره منم پیاده شدم خودم برگشتم خونه انقدر بهم تهمت زدن و حرف زشت زدن حرصم گرفته دلم داره تیکه تیکه میشه وسط خیابون همه نگاهمون میکردن ابرومو برد همش جیغ میزد الکی بابام منو ادم حساب نمیکنه

خیلی حرفاش زشت بودن وقتی خواست با پدرم ازدواج کنه خودش با دوتا چشم کورش دید من با بابام زندگی میکنم الان شدم نون خور اضافه 

همش میگه دخترای مردم بچه دارن تو هیچی نکردی تو زندگیت میخواد منو دک کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب کاری،کردی دمت گرم به حرف روشنفکرا گوش نکن از،حقت دفاع کن متاسفم برای،بابای احمقت به قول قدیمیا ر ...

خودش شروع کرد من حتی باهاش حرفم نمیزدم یهو شروع کرد چرت پرت گفتن وسط خیابون انقدر جیغ زد منم فقط داد میزدم

اگه ناراحت نمیشه دلیلی داری که ازدواج نمیکنی؟؟ اگه شرایطشو نداری به نظرم میتونی تو یه واحد خودت مست ...

عزیزممم من جا استارتر،جوابتو میدن ازدواج الان خیلی،سخته ادم خوب کمه مادر پسرا انگار میخوان برای،پسرشون شوهر پیدا کنن مخم کار و پول بابای دخترســ..الان ببین چقدر،دختر مجرد تو سایته ناله میکنن ازدواج الان راحت نیس

عزیزممم من جا استارتر،جوابتو میدن ازدواج الان خیلی،سخته ادم خوب کمه مادر پسرا انگار میخوان برای،پسرش ...

اصلا پولم داشته باشن از لحاظ روانی سالم نیستن از خونه بابام بدترن