2777
2789

ی نفر هس ک خاطرش واسم خیلی عزیزه

خیلی دوسش دارم کراشم...ب کس دیگه ای جز اون فکر نمیکنم چن تصمیمم از رو منطق و عقل بوده بعد حس...

ولی حسشو نمیدونم کاش ی راهی بود حس اونم میفهمیدم اینقد عذاب نمیکشیدم😭🥺

خودشم پسر مغروریه خیلیییی...

با اک فیک خواستم پیام بدم بلاک شدم😶

بعد دوستمو فرستاده بودم ک یجورایی متوجه بشه دختری رو دوس داره یا نه بهش گفته بود

خب کارت چیه پیام دادی! بعدم بلاک😐

از اردیبهشته با هم حرف نزدیم از همون موقع بخاطر کنکورش رف ولی هنوز بر نگشته ...

این مدتم ک پیام نمیدادم فک میکردم درگیر درس و کنکوره و کلا با کسی حرف نمیزنه کاری نداشته باشم...

اما فهمیدم ی هفتس با ی دختره چت میکنه

بدجور بهم ریختم...🙂💔

(رابطه عاشقانه منظورم نیس هم صحبت.)

ط این دو هفته ای هم ک خود ب خود ذهنمو مشغول کرده هی بیو دپ میزاره اینجور چیزا ازش بعیده همیشه دلش شاد بود..

خیلی کنجکاوم بدونم کی رو دوس داره🥺💔

راهیی هست حسشو بفهممم؟😭

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط یه سوال از کجا فهمیدی یه هفته اس داره با یه دختری چت میکنه؟

ما اولا ط ی اپ با هم اشنا شدیم ک اونجا بخوای با کسی حرف بزنی میره ط لیست دوستات بزنی رو نمایش لیست دوستاشو نشون میده...

اینجوری که گفتی محل کسی نمیده دلم میخواد بدونم دختره چیکار کرده که حرف زده باهاش 🤔 

نمیدونم...من خودم یادمه اولین بار ک خواستیم با هم حرف بزنیم باهاش بحثم شد ولی ۴ ماه با هم حرف زدیم...

خودت هم کنکوری هستی؟ 

آره منم کنکور دارم میدونم حرف زدن باهاش اشتباهه

ولی آخه ۶ ماهه ط حسرت ی پیامم فقط ی احوالپرسی ساده...🙂

عزیزم دختر خوشگل زیاد درگیرش نباش(خودتو سرگرم کن با چیزای دیگ) ب درست لطمه میخوره حداقلل تا بعد کنکور:) 

راستی پروفتو خیلی دوست دارم.. اشنا ب نظر میاد😁

گاهی شما همونی باشید که از گوش دادن به بقیه خسته نمیشه،همونی که وقتی همه عصبانی هستن با آرامش لبخند میزنه،همونی که میگه دنیا که به آخر نرسیده رفیق درست میشه،همونی که تو اوج خستگیِ خودش دست کسی رو ول نمیکنه،همونی که بدی‌ها رو میبینه ولی خوبی‌ها رو یادآوری میکنه - سخته ولی قشنگه!☁️✨
عزیزم دختر خوشگل زیاد درگیرش نباش(خودتو سرگرم کن با چیزای دیگ) ب درست لطمه میخوره حداقلل تا بعد کنکو ...

من عمرااا تا کنکور ندادم با کسی رل نمیزنم...

اخه فقط میخوام ی سلام بده همین🥺

پروفم چا اون ووئه بازیگر معروف سریال زیبای حقیقی💖

من عمرااا تا کنکور ندادم با کسی رل نمیزنم... اخه فقط میخوام ی سلام بده همین🥺 پروفم چا اون ووئه با ...

از من میشنوی اصن رل نزن دردسره همش

منتظر اونم نباش انتظار بدتر از هرچیزیع ی سلام هم بده باز بیشتر دلت هواشو میکنه... وقتی میگی با ی دختر دیگس دگ سلامش چ فایده بدتر عذاب میکشی بزار با همون دختره خوش باشهه😐😒

گاهی شما همونی باشید که از گوش دادن به بقیه خسته نمیشه،همونی که وقتی همه عصبانی هستن با آرامش لبخند میزنه،همونی که میگه دنیا که به آخر نرسیده رفیق درست میشه،همونی که تو اوج خستگیِ خودش دست کسی رو ول نمیکنه،همونی که بدی‌ها رو میبینه ولی خوبی‌ها رو یادآوری میکنه - سخته ولی قشنگه!☁️✨