2821
2789
عنوان

واکسن کرونا

230 بازدید | 27 پست

من بعد اینکه واکسن زدم سه دوز سینوفارم 

هر ده روز بک بار سرما میخورم کلا زندگیم از هم پاچیده چون کل ماه رو مریضم هر چقدرم دکتر میرم و ویتامین میخورم موثر نیست شمام اینجوری شدین من ک به کل افسردگی گرفتم

اره منم سه دوز زدم هم کرونا گرفتم هم اخر مهر سرماخوردم هنوز درگیرم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من و همسرم ۴ دوز زدیم پسرم ۲ دوز همچین مشکلی نداریم الان انفلوانزا گرفتیم که مشکل از مدرسه پسرم بوده 

این چهارمین کاربری منه اول بلفی جون بودم بعدش سارا خانم بعدش دوباره بلفی جون ولی هربار ترکیدم بخاطر دو کلمه حرف ساده 
من و همسرم ۴ دوز زدیم پسرم ۲ دوز همچین مشکلی نداریم الان انفلوانزا گرفتیم که مشکل از مدرسه پسرم بوده ...

منم حدسم رو واکسنه اخه چه دلیلی داره همیشه ادم مریض باشه من قبلا سالی دو بار مریض میشدم

من هر ده روز حالم از خودم بهم میخوره یعنی

حتی رو پریود من اثر گذاشت 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
ممکنه تیروئید داشته باشیم اخه شنیدم سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه

نمیدونم اخه من اصلا قبلا این مدلی نبودم 

اخرین دوز را پارسال بهمن زدم 

من فوقش سرما میخوردم ولی خوب میشدم الان سه هفته اس درگیرم 

دکتر طب سنتی برو منم دیروز رفتم ایشالا ک جواب بده

ممنون