2777
2789
عنوان

خدایاچرا من

250 بازدید | 12 پست

میگن هر چی خدا میده بگو شکر ورلزی باش به تقدیر 

انا نمیتونم بپذیرم بیماری دخترم رو 

دلم میخواد بلند شه راه بره با بچه ها بازی کنه حرف بزنه و....

هر چی گریه میکنم ارومنمیشم 

بخدا دارو خارجی گیر نمیاد 

و....

توروخدا بهم بگید چکار کنم شفاشو بگیرم 

بردمش امام رضا 

هیچینشد 

میگن امام زمان حرف بزن

اصلا صوامو نمیشنوه 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

دورت بگردم مگ چی شده🥺

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مشکلش چیه

نارس بدنیا اومد cp

بخدا ناشکر نیستم اما با هزاران ارزو باردار شدم

به امید دیدن موفقیتش 

بازی کردنش 

چرا با بچه امتحان شدم 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
چند سالشونه؟ مشکلش فقط همینه؟ توکل به خدا ان شاء الله شفا بگیره🌹😊

۲سالو۵ماه 

عزیزم خداشفاش بده منم یه دختر دارم همسن دخترت ایشالا ک راه میره و همیشه صحیح وسلامت بمونه برات گلم 

من مادرم سرطان داشت بیماری رو کامل میفهمم خصوصا بچه ادم باشه خیلی سخته خیلی من یه نفر رو میشناسم که مستجاب الدعوه هست برای مادرم دعا خوندن وبه نفس پاکشون مادرم شفا گرفت اگه میخوای بیا خصوصی اسم دخترتو بگو یا میخوای شماره اون خانومو بدم خودت باهاش حرف بزن بگو برات دعا کنه یه ختمی چیزی بگیره ایشالا سلامت باشه همیشه

عزیزم خداشفاش بده منم یه دختر دارم همسن دخترت ایشالا ک راه میره و همیشه صحیح وسلامت بمونه برات گلم&n ...

ببخشید ممکنه درخواست قبول کنی

چشم قبول کردم عزیزم 

عزیزم اگه واستون مقدور هست بهش بگید برا صنم۲سال و۵ماهه دعا کنید ممنون میشم

عزیزم اگه واستون مقدور هست بهش بگید برا صنم۲سال و۵ماهه دعا کنید ممنون میشم

چشم عزیزدلم بگم براش چله ۷۰ حمد بگیره؟نمیدونم چقده هزینش اگ بخواین بگم اخه این چله خیلی خوبه 

2827
2791
2779
2792