2821
2789
عنوان

دیپلم

194 بازدید | 12 پست

سلام وقتتون بخیر من دی ماه میخوام دیپلم بگیرم مدرسم گفت هم اینجا میتونی امتحان بدی هم مدرسه بزرگسالان 

فرق داره دیپلم بزرگسالان ؟؟ینی معلوم میشه از کدوم مدرسه امتحان دادم؟؟؟

خسته 🦦

خب تو کارنامه قید میشه نوع دیپلم و اسم مدرسه.

ولی چرا میخواهید بزرگسالان امتحان بدید؟

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بزرگسالان چن تا خوبی داره 

اولش اینه ک نمیری مدرسه 

دوم اینکه ۲ تا تبصره داری 

سوم اینکه مستمریت ۲۰ هستش 

چهارم ۷ ب بالا بگیری ت ورقه قبولی

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

برا همین دودلم مین مستمر میدن بهتر قبول میکنن ولی نمیخوام معلوم بشه 

برا من چون فرقی نکرد رفتم بزرگسالان 

ن ب رشتن علاقه دارم ن چیزی 

فقط میگیرم بزارم جلوشون ک دس از سرم بردارن

بهتره روزانه شرکت کنید.

خرداد ماه خواب موندم نرفتم سر امتحان شهریور خونده بودم ولی بازم افتادم برا همین خسته شدم میخوام اگر تو دیپلم معلوم نمیکنه تو بزرگسالان دیپلم گرفتم اونجا امتحان بدم ،دانشگاه هم قبول شدم برا همین دلم می‌خواد همین دی ماه دیپلم بگیرم بهمن برم دانشگاه میترسم دوباره بد صحیح کنن برگه رو بازم بیافتم ،(ببخشید خیلی حرف زدم )

خسته 🦦
خرداد ماه خواب موندم نرفتم سر امتحان شهریور خونده بودم ولی بازم افتادم برا همین خسته شدم میخوام اگر ...

اوکی پس برید ثبت نام کنید امتحان بدید

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
بزرگسالان چن تا خوبی داره  اولش اینه ک نمیری مدرسه  دوم اینکه ۲ تا تبصره داری  سوم ...

تو خوده بزرگسالان  ۲ تا تبصره میشه زد ؟؟

یعنی تبصره هاش جدا از مدرسس؟بعد اینکه اگه کلاسارو حضوری بری مستمر ۲۰ میدن؟؟؟

🇮🇷✌️

تو خوده بزرگسالان  ۲ تا تبصره میشه زد ؟؟ یعنی تبصره هاش جدا از مدرسس؟بعد اینکه اگه کلاسارو حضو ...

ت بزرگسالان نری هم مستمریت ۲۰ هست 

تبصره هم ۲ تا میشه زد 

ذاتن ت ورقع ۷ ب بالا بگیری قبولی

2823
2791
2779
2792