2821
2789
عنوان

چرا اینجورم؟

85 بازدید | 13 پست

چرا اینقد کمبود دازم ک زود با ادمایی ک صلاح میدونم رفیق (با هرکس رفاقت نمیکنم )میشم محبت میکنم بعد ی بی اهمیتی یا تبعیض بین دوستاش  بزاره از  طرف ببینم تو چشمم سیاه میشه بنظرتون مشکل از منه

الان دوستم از دیشب تا الان ج اسمسم نداده تو ذهنم ازش نفرت پیدا کردم فک میکنم از عمده

عزیزم حساس شدی 

هر ادمی کار دارع زندکی داره یه وقتایی حوصله خودشم نداره طبعیه که جوتب نداده رفاقت یه حدی داره

کاربر قدمیم       نی نی یار جون هر کی دوست داری تعلیق نکن بخدا دختر خوبیم💔😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم حساس شدی  هر ادمی کار دارع زندکی داره یه وقتایی حوصله خودشم نداره طبعیه که جوتب نداده رف ...

من ک نرفتم اویزون بشم ک میکید حد داره فقط نوشتم سلام خوبی خونه ای 

خواستم بعد یگم بیا بریم بیرون

عصر پیام دادم الان ظهره نزدیک ب یروزه جواب نداده!  این بحث ندیذن پیام نیس بحث نخواستنه قبول دا ...

حالا ندیدن،یا نخواستن.

سعی کن برات مهم نباشه، خیلی رو دوست و رفیق حساب باز نکن 

کلا دنیا اینطوری شده که هرکس منفعت خودش براش مهمه،توام سعی کن خودت برات مهم باشه،جدی میگم،من تو زندگی ضربه های خیلی بدی از حساب کردن رو ادما خوردم،الان 7ساله حتی یه دوستم ندارم .اخرش خودتی و خودت پس رفتار بقیه برات مهم نباشه 

حالا ندیدن،یا نخواستن. سعی کن برات مهم نباشه، خیلی رو دوست و رفیق حساب باز نکن  کلا دنیا اینط ...

اره دقیقا ماشالله ادم عاقلی هستین 

من خیلی کمبود دارم برا همین رفیقام برام مهمن

پدرم اینجوره باش حرف میزنم اهمیت نمیده فکرش جاهای دیگس 

مادرم  اصلا حوصله حرفامو نداره

خواهرم ندارم 

برا همین خیلی رفیقام برام مهمن بنظزت چکار کنم این خلا پر بشه

من ک نرفتم اویزون بشم ک میکید حد داره فقط نوشتم سلام خوبی خونه ای  خواستم بعد یگم بیا بریم بیر ...

منم نگفتم اویزون شدی عزیزم😐😂 گفتم این یه چیز طبعیه

کاربر قدمیم       نی نی یار جون هر کی دوست داری تعلیق نکن بخدا دختر خوبیم💔😂

این حسی که تو تجربه کردی همه ما تجربه کردیم

و الان طبق تجربه می گم:

عزیزم هیچ وقت توی هیچ کار بزرگ و کوچک زندگی، یه دونه نکار و منتظر سبز شدنش بشین!

مثل کشاورز یه عالمه بذر بپاش و امیدوار باش که از بینش چندین دأنه سبز بشه.

نباید ما تک بعدی زندگی کنیم!

تو اگر یه پیام به دوستت می دی، سه تای دیگه هم به کسای دیگه بده بعدش برو به یه نفر زنگ بزن بعد از اون برو بیست دقیقه پیاده روی بعد در مورد کار ، یه ربع سرچ کن، بعد پاشو ده دقیقه نماز بخؤن، بعد از اون یه کتاب خوب دانلود کن ، بعد یه دم نوش و خرمایی چیزی بخور ..‌. مثال زدم می فهمی چی می گم؟

اگر توی چند بعد کار کنی، یک موضوع این قدر به صورت کاذب برات بزرگنمایی نداره اگر الان جواب ندادن دوستت ٧٠% ذهنت را مشغول کرده و کارایی ات را گرفته ، اون وقت ٥% می شه .‌.. به همین سادگی

لطف می کنی برای سلامتی پسرم "همه امید و آرزوم" یک صلوات بفرستی؟ برای سلامتی تو و خانواده ات صلوات می‌فرستم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

ببین من کلا ادم درونگرایی هستم،بخاطر همین شاید برام راحت تر بوده که دوست و رفیقی نداشته باشم،البته منم دوست و رفیق زیاد داشتم،و اوایل خیلی درونگرا نبودم ،مشکلات و اتفاقاتی که برام افتاد منو ادم درونگرایی کرد.

حرفایی که شنیدم از بعضی ادما کاری کرد که توقعی از کسی نداشته باشم .

میدونی بدی به کسی نمیکنم،کلا شخصیت کمک دهنده ای دارم یعنی تا جایی که در توانمه به هرکی بتونم کمک میکنم،ولی بدون انتظار،بدون توقع ،جوری شدم که اصلا دوست ندارم کسی کمکم کنه،نمیدونم چیشد که اینجوری شدم ولی الان حسم بهتر از قبله.

الان از بدی و دورویی ادما اذیت نمیشم چون حسابی روشون باز نکردم که بخواد اذیتم کنه

اره دقیقا ماشالله ادم عاقلی هستین  من خیلی کمبود دارم برا همین رفیقام برام مهمن پدرم اینجوره ...

خودتو مشغول کن،یه هدف واسه خودت بذار،مثلا من یادگیری زبان و یادگیری یه حرفه که بهش علاقه دارم رو هدف قراردادم،و وقت گذاشتن برای این هدفا اصلا بهم اجازه نمیده که بخوام به فکر دوست و رفیق داشتن باشم.

من نمیگم تو رفیق نداشته باش،داشته باش ولی تمام تمرکز و هدفت رو رفیقات نذار.

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز