ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
بنظرم باید ی آتیش سوزی کوچیک راه بندازی و نشون بدی خیلی زود به داد رسیدی وگرنه ک بقول خودت پخ پخ
شوخی کردم با وایتکس یا گاز پاک کن امتحان کن ولی اسکاجت نرم نرم باشه اگه سیف هم داری ازون کرمیا شاید جواب بده
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
چرا ام دی اف میزنن پشت اجاق گاز خطرناکه .دختر عموی من تمام خونه زندگیش تو آتیش سوخت حتی ی دست لباس برای پوشیدن نداشت قابلمه گذاشته بود رو اجاق گاز شعله کشیده بود ب کابینت ها .خیلی مواظب باشید .
در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم