2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چار سالی هست درگیرش هست همه موهام رفت الا دستم بکینی هم در میاد ولی دیگه تک و توک ولی پاهام و رو ...

گلم مبارک باشه به سلامتی 🌹

تا چه زمانی باید ادامه بدیم ؟؟

اول هرماه درسته؟؟ 

بعد تایمش چقدر تغییر میکنه ؟؟

تا اخر عمر باید بریم ؟

با چه دستگاهی بودین ؟

گلم هر اطلاعتی دارین کمک میکنید 🙏🌹

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

اون اوایل پیش یکی میرفتم مثه هوا بود و اصلا دستگاه را رو بدن نمیزد با فاصله بود باد داشت خیلی بد بود بعد پیش یکی رفتم یکی بود زیاد ژل میزد و دستگاه هم محکم رو بدن رولی میکشید تقریبا خوب بود دیگه بعد اون باز یکی دیگه رفتم اولا فول را حدود ۴۰ دقیقه وقت میزاره با حوصله هر جا هم بم چن بار میزنه دستگاهش هم یکم کوچولو ژل میزنه بعد سر دستگاه را تیک تیک میزنه همه نقاط با دقت یکمم خنک کننده داره سرش حالا من نمزدونم بین این سه چار تا کدوم بهم جواب داده ولی از این اخریه راضی تر بودم 

شنیدم ک شاتی بهتره میگن تاثیرش از رولی بیشتره مگه کدوم شهری؟؟ چقدر گرون بهت گفته

شات و رول چه فرقی دارن ؟؟

من مجردم ، توی اینده و بچه تاثیر بد نمیزاره ؟

جای خوبه 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
گلم مبارک باشه به سلامتی 🌹 تا چه زمانی باید ادامه بدیم ؟؟ اول هرماه درسته؟؟  بعد تایم ...

من مثه مردها که خوبه مثه خرس مو داشتم الان فقط با هر حمام موها دستم هنوز نرفته و هست بکینی هم ماهی چهل روزی یبار ژیلت میکشم فقط دستم مونده اونم مثه اوایل نیس ولی داره فک میکردم با ۸ بار رفتن دیگه اوکیه ۸ ماه هر ماه یه روزی میرفتم بعد ول کردم حدود دو ماه دیدم همه برگشت دوباره ادامه دادم مثلا ۴ جلسه پشت هم دوباره دو ماه نرفتم تا برگشته بعد دیگه کلا ادامه دارش کردم مثلا کردم دوماه سه ماه ولی قطع کامل نکردم تا چارسال لا برنامه هام بود ولی اون ۸ ۹ جلسه اول باید پشت هم باشه بعد دیگه شارژ بشه هر دو ماه یبار هر سه ماه هر چهار ماه و کلا قطع نشه من چار سال برنامم همین بود تا باردار شدم و زایمان کردم الان حدود دو سال و نه ماهی هست نرفتم ولی میگم فقط با هر حمام که هفته ای سه بار هست دستام را ژیلت میکنم بکینی هم چهل  وز یبار ژیلت میکنم باقی جاهام کلا رفته با وجود دوسال و نه ماهی که نرفتم در حد شمارش شده دیگه موها پا و ...منی که مثه خرس پشمالو بودم  اما بازم یکم سر حوصله بشم دوس دارم مجدد برم و شارژ ها را ادامه بدم حتی برم دوباره فول میرم تا همین چند تا دونه هم نابود بشه موی ردن خر است 😄😂

2790
2778
2791
2779
2792