تازه باردار شدم ۵ هفته و ۳ روزمه ۳ روز پیش رفتم سونو گفت جنینم معلوم نیست ولی ساک حاملگیم منظم و طبیعی هست . دکتر میگه بارداریم ضعیفه . بهم گفته دوهفته دیگ دوباره برم سونو ولی احتمالش کمه که جنین بشه . کسی تا حالا اینجوری شده
بنظرم خیلی زوده واسه نظر دادن عزیزم تازه هفته ۵ هستش ایشالا دو سه هفته دیگه میری صدای قلبش هم میشنوی ، ولی من داشتم بین دوستام دکتر گفته امید نبند ولی دو هفته بعد هم جنین رو دیدن هم قلبش رو شنیدن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اصلا این دکترا همش دوست دارند استرس بدن به منم بتام ۸۰ بود خیلی راحت گفت دل نبند این عدد خیلی پایینه باور کن تو هفته ۶ صدای قلب بچمون شنیدم ولی اون چند روز اینقدر بخاطر عدد بتا غصه خوردم که نگو اصلا چه کاریه که هی بگن ضعیفه امیدوار نباش، اصلا من دوست دارم امیدوار باشم واسه خودم به اون چیکار دارممگه.