2777
2789
عنوان

اقدامی ها بیای

139 بازدید | 16 پست

من این دفعه سه روز بیشتر پریود نبودم من هفت روزی بودم خیلی تیره شدید هم بود این دفعه

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بخاطر اسپرم هاست. خون سیاه هم یعنی رحمت خیلی سرد و خشک. گرمیجات زیاد بخور خونرسانی افزایش پیدا کنه زنجبیل دارچین خرما عالیه .

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
سلام حجمش زیاد بود یا حالت لکه بینی بود

زیاد

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
بخاطر اسپرم هاست. خون سیاه هم یعنی رحمت خیلی سرد و خشک. گرمیجات زیاد بخور خونرسانی افزایش پیدا کنه ز ...

الان دارم سیاه دونه عسل می خورم

واسه منم اینجوری بود چون اقدام کرده بودم 

برام عجیب اون حجم زیاد به هو قطع شد

الان دارم سیاه دونه عسل می خورم

سیاه دونه زیاد نخور ضرر میکن منظورم زیادروی نکن. اگ واقعا میخوای زود بارداری بشی ب حرفم گوش کن تاپیک هامو بخونی دوسال من باردار نمیشدم اما ماه اخر نشستم بزنامه غذایی ک طبع گرم داشتن نوشتم دمنوش ها ورزش شکم و پا. چای رب ماکارونی سیب زمینی گوشت گاو اینارو اصلا لب نزدم بخصوص چای و قند سم برای نازایی. ب جاش رفتم از عطاری دمنوش کاکوتی ک عالیه برای پاکسازی رحم و طبع خیلی گرم دار .چای کوهی. هل دارچین زنجبیل بهارنارنج از اینا ی روز در میون ب جای چای دم کردن میخوردم عصر ها هم بیست دقیقه دراز نشست میرفتم بخدا همون ماه باردارشدم

سیاه دونه زیاد نخور ضرر میکن منظورم زیادروی نکن. اگ واقعا میخوای زود بارداری بشی ب حرفم گوش کن تاپیک ...

کدوم تاپیک پیداش نمی کنم آخه می کن خوبه سیاه دونه عسل می خوردم

سیاه دونه زیاد نخور ضرر میکن منظورم زیادروی نکن. اگ واقعا میخوای زود بارداری بشی ب حرفم گوش کن تاپیک ...

شوهرت چیزی نمی خورد

کدوم تاپیک پیداش نمی کنم آخه می کن خوبه سیاه دونه عسل می خوردم

من ۵سال اینجا عضوم تاپیک زیاد زدم اوایل های تاپیک بخونی میبینی چقد در به در دنبال دارو راه حل برای نازایی بودم. کلی دکتر رفتم. اخرش دیگ خسته شدم از دکتر رفتن .برنامه غذاییم تغییر دادم همسرمم گرمیجات میخورد 

من ۵سال اینجا عضوم تاپیک زیاد زدم اوایل های تاپیک بخونی میبینی چقد در به در دنبال دارو راه حل برای ن ...

من شوهرم گوش نمی‌ده هرچی می گم این بخور اون بخور