2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهم صل علی محمد وال محمد

ما حواسمون به دشمنامون بود ولی هرچی خوردیم از خودی بود🍇  رمز خوشبختی لذت بردن از چیزهای کوچک زندگی است🙃 قشنگی بعضیا با باز کردن دهنشون به پایان میرسه😄😄😄😄🥰
چه عالی  خیلی لطف میکنید  دزد زده خونه مون همه چیزمون حتی لباسها مون را دزدیده حتی لباس ...

توکلت به خدا باشه شروع کن استغفار گفتن برای حل این مشکل انشالله معجزه میشه شک نکن

اگه دوست داری بهم بگو برات آیت الکرسی بخونم 💗🤲

الهی به حق حضرت زینب کبری سلام الله علیها حاجت روا بشی و خدا دلت شاد کنه

چند ساله عبادات استیجاری انجام میدم مادر سه فرزند هستم نائب چله زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس یا هر عبادتی  پذیرفته میشه خرج بچه هام از این راه تأمین میشه،،، شماره همراهم ۰۹۹۰۸۷۰۶۰۳۴ خانم مقدم در خدمتم
ان شالله چه جوری استغفار کنم ؟

ذکر استغفار امام صادق رو شروع کن روزی چهار صد بار یا ختم سی هزار استغفار پیامبر هرکدومش راحت تری هرچی بیشتر یکی بهتره شباذهم قبل خواب برنامه استغفار هفتاد بندی حضرت علی رو دانلود کن هر تعداد تونستی بخون حتی اگه فقط معنی شم بخونی خوبه معجزه می‌کنه برات گلم

اگه دوست داری بهم بگو برات آیت الکرسی بخونم 💗🤲
خواهش میکنم عزیزم فقط بهش شک نکن و ادامه بده

حتما 

اصلا به دعا شک ندارم 

اما این چند وقت به قدری توی شوک بودم که تمرکز نداشتم برای دعا الان تصمیم گرفتم متمرکز بشم و ارتباط برقرار کنم با خداوند . همه چیزمون را بردند حتی پیچ‌گوشتی و انبر دست 

خیلی دردهای کثیفی بودند واکذارشون کردم به خدا 

نه خوراکی برامون گذاشتند نه پوشاک حتی داروها مون را هم دزدبدند تشک و لحاف و کیف مدرسه بچه ام و لباسها 

سه نفر بودند سه تا جوان قد بلند سالم و هیکلی 

از کجا فهمیدید

توی دوربین همسایه ها مشخصه که اینها بدون هیچ نگرانی و دلواپسی راحت وسایل را می‌دزدند و می ذارن توی ماشین و میبرند 

خیلی سنگ دل و قسی القلب بودند من که واکذارشون کردم به خدا و اصلا نمی بخشمشون و تعجب میکنم کی پدر و مادرشون بوده که همچین انسانهای درنده خو و وحشی را تربیت کرده که به هیچی رحم نکردند . خدا یعنی اینها را می‌بخشد ؟؟؟ از لحظه مرگ و قبر نمی ترسند ؟؟؟ واقعا مال دنیا ارزش داره که یکی را بدبخت کنند تا خودشون راحت بدون زحمت صاحب بشن ؟؟؟؟ نمیتونم هضم کنم که اینها اینقدر پست و بی‌وجدان هستند . حیوانات به نظرم بهتر از اینها هستند حداقل به اندازه نیازشون شکار و صید میکنند اینها حتی از تشک و لحاف و عینک مطالعه هم نگذشتند . به اندازه یه مشت آجیل توی یخچال داشتیم اونم دزدیدند حتی پنیر و مربای نصفه و نیمه را هم دزدیدند .