2777
2789
عنوان

سحر و جادو....

363 بازدید | 9 پست

سلام...من امروز داخل قاب اینه حدود یکی دوقاشق خاک وسنگ ریزه داخل پلاستیک گره زده بودن گذاشتن پیدا کردم..بعضیا میگن دعاست..امکان داره با سنگ ریزه؟بعضیاشون یکم درشته..یکی گفت خاک کوهه..میخام بدونم برا چی استفاده میشه چ دعایی رو سنگ ریزه میشه خوند؟؟ اونم تو آینه عروسیمون بوده

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا   اونی  که  داشته  ایینه  رو  درست  میکرده  دیده  آیینه  تو  قابش  لق  میزنه  اونو   گزاشته  سفت   بشه  فکرتو درگیر نکن

والله

کاربر آقا ........ اینجا جاییه برای  حل مشکل   ولی تا مشکلتو   میگی   بجای راهنمایی  کردن صد تا دیگه مشکل برات درست میکنند
توام که همیشه تو تاپیکای این مدلی پیدات میشه والله جان

خب  باید   به  همدیگه   کمک  کنیم  دیگه

والله

کاربر آقا ........ اینجا جاییه برای  حل مشکل   ولی تا مشکلتو   میگی   بجای راهنمایی  کردن صد تا دیگه مشکل برات درست میکنند
بابا   اونی  که  داشته  ایینه  رو  درست  میکرده  دیده   ...

اره شرکت با دست گره میزنه میزاره زیر همین اینه فقط...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس از کجا اومده ؟ شاید قبل عروسیت کسی اومده اگه نمیتونی بری پیش دعا نویس سریعا از خونت دورش کن بنداز ...

منم همین فکرو دارم... اینه روچمدون خانواده شوهرم بوده...چندوقت قبل عروسی فقط اونجا گذاشتیم..

1
5
10
15
20
25
30
35
40