2777
2789
عنوان

یکی کمک کنه بهم😔

128 بازدید | 10 پست

بچه ها من از بچگی عاشق گربه ام یعنی تا الان کع ۱۶ سالمه فقط با گربه ها بازی می‌کنم و فیلم های بامزه گربه هارو میبینم شرایط مالی ما جوری نیست که بتونیم گربه خانگی بگیریم یا یه گربه ای رو به سرپرستی بگیریم من چیکار کنم الان دارم دیوانه میشم من گربه میخوووووام ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم مثل توام 

یه گربه دارم تو حیاط نگه میدارم واسش خونه درست کردم و بهش غذا میدم .....مامانم نمیزاره بیارمش خونه 

فردا میرم تهران واسه عمل تا ۱۰ روز نمیتونم برگردم از الان دلم آشوبه واسه بچم میترسم خوب بهش نرسن🥲

اوردن حیون خونگی و سرپرستی اونا به این راحتیا هم نیست باید کل شرایط رو بسنجی مثل یه نوزاد میمونن کلی هزینه میخوان من یه سگ دارم شاید خرج ماهانش و یه بچه هم بیشتر باشه کلی غذا واکسن دارو وسایل بهداشتی  صبر حوصله برای گردش  بازی حمام دادنشون خیلی وقتا نمیتونم جایی برم چون باید کنارش باشم از این جنبه هم نگاه کن که نوزاد بزرگ میشه ولی اینا پیر هم بشن مثل یه نوزادن 

ممکنه تو یه سری شرایط محدود بشی واسه مراقبتش ولی خوب اسباب بازی نیستن بیاریم نخواستیم بزاریم بندازیم درکل بخوام بگم خیلی خوبن خیلی کلی انرژی و روحیه میدن به ادم وابستگی میارن خنده میارن ولی خوب باید از همه لحاظ فکراتو بکنی واسه داشتنش امید وارم یه روزی شرایطش محیا بشه و یکی داشته باشی😍