2777
2789
عنوان

گشنمههههههههههه

214 بازدید | 44 پست

حالم خوب نیست پریودم این دفه هم رو بدنم هم ب شدت رو عصابم تاثیر گذاشته اصن حس بدی نسبت ب غذا دارم خیلی حساس شدم 

الانم ب شدت گشنمه شیرینی و کیک داریم یخچال ولی انقد دلم درر میکنه نمیتونم پاشم🥺چیکا کنم  خانوما

تک تک اردک اردک تک تک تک تک اردک تک اردک🦆لب خندون در قندون در قندون لب خندون🍬(ایموجی قندون نداشت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخوام برم پفک بخورم یکی بیاد جلومو بگیره 😭😭😭

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

منه املت🥺

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

الان ما نمیتونیم که بیایم بزاریم تو دهنت که  پاشو یه چایی نبات درست کن با کیکت بقولل

جمله اولت بار معنایی خوبی نداره🥴🤣

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

منم گشنمه ولی برعکس ما هیچ خوراکی حاضری نداریم 😢

به نظرم ادرس بده بیام از یخچال کیک بیارم با هم بخوریم 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
جمله اولت بار معنایی خوبی نداره🥴🤣

🤣

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
راهی به ذهنم نمیرسه نشسته غذا پیدا کنی😐

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

تک تک اردک اردک تک تک تک تک اردک تک اردک🦆لب خندون در قندون در قندون لب خندون🍬(ایموجی قندون نداشت 
آها زمینو بکن به یخچال برسی😐😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای